Kittel 1,5 - ID: 642513-UL

Pikkujoulut
20% - KOODI

TrangiaKittel 1,5

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Trangia - Kittel 1,5

Trangia Kittel 25-keittimeen on varakattila. Sisä-tai ulkokattilana alumiinista, kova-anodisoituna alumiinina tai nonstick-käsittelyllä.

Ultrakevyt alumiini: Alumiini on kevytmateriaalia, jossa on hyvä lämmönjohtokyky. Alumiinikeitin levittää lämpöä nopeasti ja tasaisesti, joka tarkoittaa, ettei ruoka pala paistinapannun keskellä. Kova pinta estää keitintä rikkoutumasta ja kulumasta. Ultrakevyt alumiini on 50% vahvempaa kuin tavallinen alumiini, joka tarkoittaa sitä, että ultrakevyttä materiaalia voidaan käyttää ja keitin on kevyempi.

 

Kova-anodisoitua alumiinia: Kova-anodisointi on pintakäsittely, joka tekee myrksykeittimestä rikkoutumisen ja kulumisen kestävän, se estää myös ruostumista. Pintakäsittely tekee keittimen kevyemmäksi puhdistaa verrattuna keittimeen, joka ei ole kova-anodisoitua. Nämä hyvät ominaisuudet korvaavat sekä titaanin että duossalin.

 

Tarttumaton: Non-stick-käsittely antaa täydellisen pinnan paistamista varten, eikä pinta tarvitse juuri lainkaan rasvaa. Se helpottaa myös tiskaamista. Non-stick kestää rikkoutumista ja hankausta hieman huonommin. Käytä vain muovi-tai puutyökaluja. Päällysteellä on korkea lämmönkestävyys ja matala kitka, ja se on alunperin NASA:n kehittämä. Sopii, jos haluat matkustaa, syödä ja tiskata kevyesti. 

Tuotteen Kittel 1,5 ominaisuuksia:
Tilavuus: 1.5 L
Materiaali: Alumiini
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää vähintään 50 % kierrätettyä materiaalia
Trangia-retkikeitin on suosittu ympäri maailmaa ja jo puolen vuosisadan ajan luonnollinen valinta, kun tarvitaan jokasään keitintä. Laadusta kertoo sekin, että Trangia-retkikeittimen ominaisuudet säilyvät ennallaan vielä 60 vuoden jälkeenkin.

Lisää tuotteita merkiltä Trangia

Näytä kaikki Paistinpannut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!