27-4 HA - ID: A054504

Trangia27-4 HA

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Trangia - 27-4 HA

Trangia Outdoor Stove 27-4 HA on keitin, joka sopii yksinvaeltajalle tai 2 hengelle. Keittioastia on pienempi ja kahvipannu on mitoitettu sen mukaan. Pieni, kompakti keitin, joka vie minimaalisesti tilaa rinkassa.
Kaikki keittimet 27-sarjassa sisältävät 2 litran kattilaa, asteikolla ja ilman, 18 cm:n paistinpannun, tuulensuojan (ylemmän ja alemman), polttimen, pihdit sekä hihnan. Mitat 18,5 x 10 cm.
Valmistettu kova-anodisoidusta alumiinilejeeringistä, materiaalista, joka on 50 prosenttia vahvempaa kuin tavallinen alumiini ja se kestää hyvin kulutusta. Kova-anodisointi tarjoaa markkinoiden ehdottomasti kovimman materiaalin. Käyttäjälle keitin on helpompi kantaa, kestää paremmin kulutusta, kestää kauemmin ja helpompi puhdistaa.

  • Kattila ja paistinpannut ultrakevyitä kova-anodisoituja 
  • 2 kattilaa1 litra molemmat
  • 1 nonstick-käsitelty paistinpannu 18 cm
  • 1 kahvipannu 0,6 litraa
  • Poltin
  • Pihdit ja hihna

Tuotteen 27-4 HA ominaisuuksia:
Maksimiteho: 1000 W
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää kierrätettyä materiaalia
Polttoaine sisältyy: Ei
Mitat pakattuna (P x L x K): 18,5 x 10 cm
Tuulisuoja: Kyllä
Minimikeittoaika 1 litralle vettä: 10
Materiaali: Kova-anodisoitu alumiini
Henkilömäärä: 2 kpl
Paino: 860 g
Polttoaine/energianlähde: Sprii
Piezo-sytytin: Ei
Trangia-retkikeitin on suosittu ympäri maailmaa ja jo puolen vuosisadan ajan luonnollinen valinta, kun tarvitaan jokasään keitintä. Laadusta kertoo sekin, että Trangia-retkikeittimen ominaisuudet säilyvät ennallaan vielä 60 vuoden jälkeenkin.

Lisää tuotteita merkiltä Trangia

Näytä kaikki Retkikeittimet

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!