27-1 UL with Gas Burner - ID: A054497

Trangia27-1 UL with Gas Burner

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Trangia - 27-1 UL with Gas Burner

Trangia Outdoor Stove 27-1 UL with Gas Burner on keitin, joka sopii yksinvaeltajalle tai 2 hengelle. Pieni, kompakti keitin, joka vie minimaalisesti tilaa rinkassa. Kaasupoltin tulee mukana.
Myös tätä keitintä voidaan täydentää suuremmilla leirikattiloilla, joita voi laittaa levitettyihin pidikkeisiin ylemmässä tuulensuojassa. Kaikki keittimet 27-sarjassa sisältävät 2 litran kattilaa, asteikolla ja ilman, 18 cm:n paistinpannun, tuulensuojan (ylemmän ja alemman), polttimen, pihdit sekä hihnan. Mitat 18,5 x 10 cm.
Keitin on valmistettu alumiinilejeeringistä, materiaalista, joka on 50% vahvempaa kuin normaali alumiini. Materiaalin ansiosta keitin on voitu tehdä ohuemmaksi, joka tarkoittaa, että painoa on 22-25 prosenttia vähemmän.

  • Kattila ja paistinpannut ultrakevyttä alumiinia
  • 2 kattilaa1 litra molemmat
  • 1 paistinpannu 18 cm
  • Kaasuoltin
  • Pihdit ja hihna

Tuotteen 27-1 UL with Gas Burner ominaisuuksia:
Maksimiteho: 2100 W
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää kierrätettyä materiaalia
Polttoaine sisältyy: Ei
Mitat pakattuna (P x L x K): 18,5 x 10 cm
Tuulisuoja: Kyllä
Minimikeittoaika 1 litralle vettä: 3
Materiaali: Alumiini
Henkilömäärä: 2 kpl
Paino: 775 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Piezo-sytytin: Ei
Trangia-retkikeitin on suosittu ympäri maailmaa ja jo puolen vuosisadan ajan luonnollinen valinta, kun tarvitaan jokasään keitintä. Laadusta kertoo sekin, että Trangia-retkikeittimen ominaisuudet säilyvät ennallaan vielä 60 vuoden jälkeenkin.

Lisää tuotteita merkiltä Trangia

Näytä kaikki Retkikeittimet

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!