TomTom

-
Vuodesta 2011 lähtien TomTom Sports on kehittänyt urheilu- ja kuntoilutuotteita tavoitteenaan auttaa ihmisiä pääsemään alkuun ja liikkumaan.

TomTom

(1 tuotetta)

Vuodesta 2011 lähtien TomTom Sports on kehittänyt urheilu- ja kuntoilutuotteita tavoitteenaan auttaa ihmisiä pääsemään alkuun ja liikkumaan. TomTom Sports oli ensimmäinen yritys, joka lisäsi optisen sykemittarin GPS-urheilukelloon lanseeratessaan TomTom Runner Cardion vuonna 2014 ja ensimmäinen yritys, joka integroi musiikkisoittimen urheilukelloihin lanseeratessaan TomTom Sparkin vuonna 2015. TomTom Touch, joka lanseerattiin syksyllä 2016, oli markkinoiden ensimmäinen kuntoiluranneke, jonka ominaisuuksiin kuuluivat kehon koostumuksen analyysi, askelmittari, unijaksot ja jatkuva sykkeen mittaus - suoraan ranteesta. Painopiste on aina ollut innovaatioissa, jotka helpottavat ihmisiä pääsemään alkuun ja liikkumaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!