Vaellus

(8054 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Multi Plier Black
 

Vaellus on harrastus, joka tekee hyvää mielelle ja kropalle. Raikas ulkoilma ja upea luonto rauhoittavat ja virkistävät stressaantunuttakin mieltä, ja vaellusreiteillä kävellyt kilometrit ovat erinomaista fyysistä liikuntaa. Vaikka vaellus ei ole välineurheilua, kannattaa panostaa kunnollisiin vaellusvarusteisiin. Mikään ei pilaa vaellusta niin kuin hiertävät, vääränlaiset kengät. huonosti istuva reppu tai sääoloihin sopimaton vaatetus. Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita varusteita erilaisille vaelluksille vuodenajasta riippumatta. Tutki, vertaile ja hanki sinulle sopivat varusteet ja tee elämäsi vaellus!

jos olet vasta aloittamassa vaellusharrastusta, kannattaa panostaa varusteisiin, joilla on käyttöä monenlaisissa olosuhteissa. Kunnolliset kengät ovat kaiken a ja o - kannattaa siis paneutua huolella vaelluskenkien ominaisuuksiin ja verrata niitä omiin tarpeisiin. Kuoripuku sopii vaellusharrastukseen ja muuhunkin ulkoiluun, sillä se sopii hyvinkin erilaisiin oloihin alle tulevaa vaatetusta muuttamalla. Onnistunut vaellus on yhdistelmä toimivia varusteita, hyvää suunnittelua ja oikeaa asennetta. Vaellus sopii hyvin koko perheen harrastukseksi, eikä sen aloittaminen ole kallista. Suomessa vaeltamaan pääsee kaupungeissakin helposti. Uskomaton vaelluselämys voikin odottaa melkein nurkan takana!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!