Toimitukset

Lähetämme kaikki tilaukset varastoltamme Göteborgista, Ruotsista. Voit tilata meiltä tuotteita, jotka löytyvät omasta varastostamme, sekä tilaustuotteita, joita ei löydy omasta varastostamme vaan on tilattu/tilataan ensin meille tavarantoimittajiltamme.

Meiltä voit tilata sekä Manner-Suomeen että Ahvenanmaalle. Alla olevat tiedot koskevat Manner-Suomea. Lisää Ahvenanmaata koskevaa tietoa löydät täältä.

Toimitusaika – kaikki tuotteet löytyvät varastosta

Jos kaikki tuotteet löytyvät varastostamme, kokonaistoimitusaika tilauksen tekemisestä on tavallisesti 5–8 arkipäivää. Lähetämme tilaukset normaalisti 1–3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä, ja normaali kuljetusaika on 4–5 arkipäivää lähetyksestä.

Pakkaamme tilauksia myös viikonloppuisin, mutta paketit noudetaan kuljetukseen tällöin vasta seuraavana arkipäivänä. Emme voi vastata mahdollisista toimitusviiveistä sen jälkeen, kun tilaukset on lähetetty varastoltamme.

Emme tarjoa pikatoimituksia. Kaikki tilaukset kuljetetaan Suomeen rekoilla ja laivoilla.

Toimitusaika – tilaus sisältää tilaustuotteita

Kotisivuillamme tuotteen värin/koon kohdalla lukee, löytyykö tuotetta varastosta vai onko kyseessä tilaustuote. Jos kyseistä väriä/kokoa ei löydy varastostamme, on sen kohdalla ilmoitettu, milloin sen odotetaan saapuvaksi varastoomme. Jos tilauksesi sisältää yhdenkin tällaisen tuotteen, jolla on pidempi toimitusaika, odotamme sen saapumista varastoomme ennen tilauksen lähettämistä. Koko tilaus lähetetään siis yhdellä kertaa, emmekä tee osatoimituksia.

Tilausvahvistuksessa on myös tällöin ilmoitettu arvioitu aika, jolloin tilaus voidaan lähettää varastoltamme.

Toimitustavat ja toimituskulut

Valittavina ovat seuraavat toimitustavat:
- Toimitus PostNordin noutopisteelle/pakettiautomaattiin (MyPack Collect)
- Toimitus Budbeen pakettiautomaattiin (Budbee Box)
- PostNordin kotiinkuljetus (MyPack Home)
- Budbeen kotiinkuljetus (Budbee Home)

Huom! Kaikki toimitustavat eivät päde kaikkialle Suomeen. Kun olet antanut toimitusosoitteesi kassalla, näet, mitkä toimitustavat ovat mahdollisia kyseiseen osoitteeseen.

Toimituskulut PostNord noutopiste/pakettiautomaatti ja Budbee pakettiautomaatti:
4,90 EUR (sisältäen arvonlisäveron) alle 99 EUR maksaviin tilauksiin.
Ilmainen yli 99 EUR maksaviin tilauksiin.

Toimituskulut PostNord ja Budbee kotiinkuljetus:
9,90 EUR (sisältäen arvonlisäveron) alle 99 EUR maksaviin tilauksiin.
Ilmainen yli 99 EUR maksaviin tilauksiin.

Toimituksen eteneminen PostNord:
PostNord MyPack Collect -paketit toimitetaan ensisijaisesti kassalla valitsemallesi PostNordin noutopisteelle/pakettiautomaattiin. Jos kyseinen noutopiste/pakettiautomaatti olisi täynnä paketin toimitushetkellä, tomitetaan paketti seuraavalle lähellä olevalle noutopisteelle.

Jos olet valinnut kotiinkuljetuksen, saat ilmoituksen PostNordilta tekstiviestitse tai sähköpostilla, ja varaat sitä kautta sinulle sopivan toimitusajan. Jos vastaanottaja ei ole kotona sovittuna ajankohtana, toimittaa PostNord paketin noutopisteelle noudettavaksi.

Voit seurata toimituksen etenemistä seurantalinkin avulla, jonka saat erillisessä sähköpostissa, kun tilaus lähtee matkaan. Jos sinulla on PostNordin mobiilisovellus, voit seurata paketin matkaa myös sen avulla.

Toimituksen eteneminen Budbee:
Saat ilmoituksen Budbeelta tekstiviestillä tai Budbee-sovelluksessa, kun tilauksesi on matkalla.

Budbee Box -paketit toimitetaan ensisijaisesti kassalla valitsemaasi pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa, saat tekstiviestillä linkin pin-koodiin Budbee Boxin avaamiseen. Näet pin-koodin myös Budbee-sovelluksessa.

Jos olet valinnut Budbeen kotiinkuljetuksen, ilmoittaa Budbee sinulle sinulle toimitusajankohdan. Jos ilmoitettu toimitusajankohta ei sovi, voit muuttaa sitä kätevästi Budbeen lähettämän viestin kautta tai Budbeen sovelluksessa. Voit myös antaa Bubdeelle lisää tietoa toimitukseen liittyen, jotta he voivat toimittaa paketin mahdollisimman hyvin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!