Tietosuojakäytäntö

Outnorthin tietosuojakäytäntö

Outnorth kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten Outnorth kerää ja käyttää henkilötietojasi. Se kuvaa myös, mitä ovat oikeutesi meitä kohtaan ja miten voit vaatia oikeuksiasi. Voit aina ottaa yhteyttä yksityisyys- ja tietosuoja-asioissa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@outnorth.fi
Käyttämällä Outnorthin palveluja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi käsittelyn. Hyväksyt myös, että Outnorth käyttää sähköisiä viestintäkanavia tietojen lähettämiseen sinulle. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen palvelujemme käyttöä.
Jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme sekä toimittaa tuotteita, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi alla kuvatulla tavalla. Teemme tämän kunnioittamalla yksityisyyttäsi mahdollisimman hyvin.

Mitä tietoja keräämme?

Meille antamasi tiedot. Voit suoraan tai välillisesti joutua antamaan meille tietoja itsestäsi eri tavoin, esimerkiksi kun teet tilauksen, rekisteröidyt uutiskirjeeseen, otat meihin yhteyttä, käytät "Omia sivuja" tai jotain muuta Outnorthin palvelua, jossa luovutat henkilötietojasi. Näihin tietoihin lukeutuvat:
  • Henkilö- ja yhteystiedot - nimi, syntymäaika, henkilötunnus, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero jne.
Sinusta keräämämme tiedot. Kun käytät palveluitamme (esim. kun teet tilauksen tai käytät "Omia sivuja"), voimme kerätä seuraavat tiedot:
  • Henkilö- ja yhteystiedot - nimi, syntymäaika, henkilötunnus, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero jne.
  • Tiedot tuotteista/palveluista - ostamiasi tuotteita/palveluja koskevat tiedot.
  • Historiatiedot - ostohistoria.
  • Outnorthin kanssa käymääsi vuorovaikutusta koskevat tiedot - miten käytät palveluitamme, mukaan lukien sivujen vasteaika, latausvirheet, miten saavuit palveluun ja poistuit palvelusta sekä toimitusilmoitukset, kun otamme sinuun yhteyttä.
  • Laitetiedot - esim. IP-osoite, kieliasetukset, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, alusta ja näytön tarkkuus.
Antamasi tiedot sekä tuotteita/palveluja koskevat tiedot ovat yleensä välttämättömiä sopimussuhteen luomiseksi kanssamme, kun taas muut keräämämme tiedot ovat yleensä välttämättömiä muihin tarkoituksiin, kuten jäljempänä kuvataan.

Mitä teemme tiedoillasi?

Tarjoamme, suoritamme ja parannamme palveluitamme. Kaikki tiedot on tarkoitettu Outnorthin palveluiden ja tuotteiden tarjoamiseen, suorittamiseen ja parantamiseen. Outnorth käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin, jotka perustuvat seuraaviin oikeudellisiin perustoihin:

Käsittelyn tarkoitusKäsittelyn oikeudellinen perusta ("miksi käsittely on välttämätöntä")Automatisoitu päätös (K/E)
Toimittaaksemme tuotteita ja palveluita sinulleSuorittaaksemme sopimukselliset velvollisuutemme sinua kohtaanE
Hallinnoidaksemme maksua ja asiakassuhdetta, esim. täyttääksemme mahdolliset velvoitteemme sinua kohtaan ja tarjotaksemme sinulle meiltä pyytämiäsi tietoja, tuotteita ja palveluita.Suorittaaksemme sopimukselliset velvollisuutemme sinua kohtaanE
Asiakasanalyysia varten, hallinnoidaksemme Outnorthin palveluja ja Outnorthin sisäisiä toimintoja varten, mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, tutkimus ja tilastointitarkoitukset.Suorittaaksemme sopimukselliset velvollisuutemme sinua kohtaan sekä muut oikeutetut intressimmeE
Varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaasti sinun ja laitteesi kannalta.Suorittaaksemme sopimukselliset velvollisuutemme sinua kohtaan sekä muut oikeutetut intressimmeE
Estääksemme Outnorthin palveluiden väärinkäytön osana pyrkimyksiämme pitää palvelut turvallisena.Suorittaaksemme sopimukselliset velvollisuutemme sinua kohtaan ja noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöäE
Parantaaksemme palveluitamme ja yleisen liiketoiminnan kehittämiseksi, kuten tuotevalikoiman parantaminen, uusien ominaisuuksien ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen.Muut oikeutetut intressimmeE
Noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä, kuten rahanpesun vastaiset toimenpiteet, kirjanpitolainsäädäntö ja vakavaraisuusvaatimukset.Sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksiE

Viestintä. Outnorth voi myös käyttää tietojasi tuotteita tai vastaavia palveluja koskevien relevanttien tietojen viestintään sekä suorittaakseen palvelujaan koskevia asiakastyytyväisyyskyselyitä (esim. sen jälkeen kun olet ottanut yhteyttä Outnorthin asiakaspalveluun) sähköisten viestintäkanavien kautta ja puhelimitse. Jos et halua vastaanottaa tällaisia viestejä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@outnorth.fi tai muuttaa viestintäasetuksiasi "Omilla sivuillasi".

Kenelle voimme jakaa tietosi?

Voimme siirtää tai jakaa tietojasi tietyille kolmansille osapuolille seuraavasti. Teemme kaikki kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävää suojaustasoa käyttäen, kun niitä siirretään tai jaetaan kyseisille kolmansille osapuolille.

Toimittajat ja alihankkijat, kuten: Logistiikka- ja kuljetusyritykset, jotka toimittavat tuotteita. Asiakkuudenhallinta-, tekstiviesti- ja chat-palvelujen tarjoajat.

Viranomaiset. Outnorth voi luovuttaa tarvittavat tiedot viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille tai muille viranomaisille, jos laki vaatii meitä tekemään niin tai jos olet antanut meille luvan tehdä niin.
Myynti. Outnorth voi jakaa tietosi kolmannelle osapuolelle:
  • Mikäli Outnorth myy tai ostaa liiketoimintaa tai omaisuutta, Outnorth voi luovuttaa henkilötietosi kyseisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.
  • Jos kolmas osapuoli hankkii Outnorthin tai huomattavan osan Outnorthin omaisuudesta, Outnorthin asiakkaiden henkilötiedot voidaan jakaa.
Mitä EMME tee tiedoillasi. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaasi tehdä niin.

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Pyrimme aina käsittelemään tietojasi EU:n/ETA:n alueella. Tietoja voidaan kuitenkin joissakin tilanteissa siirtää ja siten käsitellä EU:n/ETA:n ulkopuolisessa maassa Outnorth-konserniin kuuluvan yhtiön tai toisen toimittajan tai alihankkijan toimesta. Koska Outnorth on päättänyt aina suojata tietojasi, Outnorth ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävän tasoisella suojalla, joka on verrattavissa ja samalla tasolla kuin EU:n/ETA:n tarjoama suoja.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet asiakas ja sen jälkeen 36 kuukautta analysointia ja viestintää varten ja niin kauan kuin lakisääteiset säilytysajat vaativat. Kun säilytämme tietojasi muihin kuin sopimusvelvoitteitamme koskeviin tarkoituksiin, esim. tilinpito- ja sääntelyvaatimusten täyttämiseksi, säilytämme tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeellista ja/tai laki vaatii sitä kuhunkin tarkoitukseen.

Käyttöä, oikaisua ja poistamista koskevat oikeutesi

  • Oikeus tutustua tietoihin. Voit pyytää kopion haluamistasi tiedoista ja tarkistaa, mitä tietoja meillä on sinusta. Kopion saa ilmaiseksi pyynnöstä.
  • Oikeus oikaisuun. Sinulla on oikeus oikaista sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
  • Oikeus poistoon ("oikeus tulla unohdetuksi"). Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista niissä tapauksissa, joissa tiedot eivät enää ole tarpeellisia sen tarkoituksen kannalta, jota varten ne on kerätty. Outnorthilla voi kuitenkin olla oikeudellisia velvoitteita, mikä estää meitä poistamasta välittömästi joitakin tietojasi. Nämä velvoitteet johtuvat kirjanpito- ja verolainsäädännöstä, mutta myös kuluttajalainsäädännöstä. Kyseisessä tapauksessa estämme niiden tietojen, jotka olemme velvollisia säästämään, käyttämisen muuhun tarkoitukseen kuin kyseisten oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseen.

Entä evästeet ja vastaavat tekniikat?

Käytämme evästeitä ja vastaavia jäljitystekniikoita räätälöidyn kokemuksen tarjoamiseksi. Lisätietoja siitä, miten Outnorth käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita, löytyy osoitteesta https://www.outnorth.fi/osto-ja-toimitusehdot#evasteet.

Yhteydenotto

Outnorth AB on rekisteröity Ruotsin yhtiövirastoon organisaationumerolla 556709-7349, ja sen kotipaikka sijaitsee osoitteessa Borgmästaregatan 5, 39235 Kalmar.
Asiakaspalveluasiantuntijamme vastaavat mielellään tietosuojaa ja henkilötietoja koskeviin kysymyksiisi. Voit aina tavoittaa Outnorthin asiakaspalveluasiantuntijat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@outnorth.fi.
Outnorth AB vastaa rekisterinpitäjänä henkilötietojesi käsittelystä edellä kuvatulla tavalla. Outnorth AB noudattaa Ruotsin tietosuojalainsäädäntöä.
Lisätietoja Outnorthista saat osoitteesta www.outnorth.fi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

    Poista valinnat

    SuosikkiniView Your Favorites

    Toolbar example

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!