Tietoa meistä

Outnorthin tarina

Vuonna 1926 Etelä-Ruotsin rannikkokaupungissa, Kalmarissa, perustettiin yritys nimeltä Kalmar Kommissionsaffär, tai Kalmarin Komissiokauppa. Tuona aikana toimi liike panttilainaamona, mutta kehittyi pikkuhiljaa työ- ja ulkoiluvaatteita myyväksi liikkeeksi. Vuonna 1999 tuli liikkeestä täysipainoinen ulkoiluliike ja sai nimekseen Naturbolaget. Vuonna 2002 avattiin liiketilat myös Växjössä, ja vuonna 2005 käynnistyi verkkokauppa. Nykyään sekä verkkokauppa että fyysiset liikkeet Växjössä ja Kalmarissa kantavat nimeä Outnorth.

Kalmar on pikkukaupunki Kaakkois-Ruotsissa ja on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista. Sijainti Itämeren lähellä teki kaupungista tärkeän kauppakeskuksen jo 1200-luvulla. Sekä Kalmar että Växjö kuuluvat Smålandin maakuntaan, jonka maasto koostuu pääosin metsistä, järvistä ja soista. Monet pienemmät kunnat Smålandissa ovat syntyneet maatalouden, metsätalouden sekä lasiteollisuuden myötä. ”Smoolantilaisia” kuvaillaan usein oveliksi, ahkeriksi sekä piheiksi. Itse emme pihiydestä niinkään tiedä vaan kutsumme itseämme mieluummin säästeliäiksi.

Alusta alkaen on yrityksen ideana ollut ulkoilu tai ”outdoor” skandinaavisesta näkökulmasta, toisin sanoen ”The Best of Scandinavian Outdoor”. Valitsemme vaatteita, kenkiä ja varusteita erityisesti pohjoismaisilta merkeiltä ja sen pohjalta, mitä ulkoilu täällä Pohjolassa ja Skandinaviassa vaatii.

Haluamme inspiroida ihmisiä ulkona liikkumiseen, sillä tiedämme sen moninaiset terveysvaikutukset. Tavoitteenamme on tuoda iloa ihmisten elämään ulkoilun kautta; ”We bring happiness to people by taking them outdoors”. Tämä on iso tavoite yksin saavutettavaksi, joten teemme yhteistyötä kahden Ruotsin suurimman ulkoiluun keskittyneen organisaation kanssa, Friluftsfrämjandet ja Svenska Turistföreningen.

Tänä päivänä sijaitsevat pääkonttorimme sekä logistiikkakeskuksemme Växjössä. Luonto on Smålandissa lähellä, ja testaamme mielellämme omia tuotteitamme kotikentällä. Kuten moni muukin alan tekijä, haluamme vähentää vaikutusta luontoon. Tämän vuoksi kestävän kehityksen kysymykset ovat meille tärkeitä.

Koska toimimme pienestä eteläruotsalaisesta kaupungista käsin, emme voi luvata toimitusta samana päivänä tai edes seuraavana. Tuotteiden saaminen meiltä kestää siis hieman pidempään, mutta toivomme, että sinulle sen sijaan välittyy tunne omistautumisestamme laajan tuotevalikoimamme ja oppaidemme kautta, sekä ollessasi yhteydessä asiakaspalveluumme. Olemme täällä sinua varten ja toivomme, että sinäkin haluat kokea “The Best of Scandinavian Outdoor”!

Y-tunnus: 556709-7349
Alv-numero: SE556709734901

Yhteystiedot Outnorth
Puh.: 09 348 99 00
Sähköposti: info@outnorth.fi
Pääkonttori: Outnorth AB, Deltavägen 7, 3. krs, 352 45 Växjö, Ruotsi
Hallinnollinen osoite Suomessa: Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki

Blank
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!