Original Hammock - ID: A056285

Ticket To The MoonOriginal Hammock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Ticket To The Moon - Original Hammock

Ticket To The Moonin Original Hammock on kevyt ja mukava riippumatto. Se on kevyt kantaa mukana ja ripustaa. Riippumatto on täydellinen ottaa mukaan vaelluksille, kun haluaa nauttia tai vaan käyttää rentoutumiseen puutarhassa. Tämä malli on hieman leveämpi kuin Compact Hammock.
  • Narut eivät tule mukana
  • OEKO-TEX® materiaali on nopeasti kuivavaa ja pesukonepestävää
  • 2 vuoden takuu
  • Pesukonepesu 30°C
  • Valmistettu Balissa
Tuotteen Original Hammock ominaisuuksia:
Ripustusköydet paketin mukana: Ei
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: OEKO-Tex
Enimmäiskuorma: 200 kg
Kokonaispaino: 600 g
Ulkomitat (P x L x K): 320 x 200 cm
Mitat pakattuna noin: 37 x 11 cm
Ticket To The Moonin alkuperä on Balilla, jossa yritys on toiminut vuodesta 1996. He ovat camping-riippumattojen alkuperäisiä valmistajia ja aina eturintamassa ylläpitämässä uneksijoiden laatua ja hyvää fiilistä ympäri maailman! Jatkuvan tuotekehityksen lisäksi he luovat innovatiivisia ja hyödyllisiä tuotteita, jotka sopivat erilaisiin elämäntapoihin. Ticket To The Moon pyrkii toimittamaan parhaita tuotteita, joissa on heidän asiakkaittensa toivomia ominaisuuksia. Jokainen tuote testataan äärimmäisissä olosuhteissa, ja käy läpi tarkat laatutarkastukset, ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Lisäksi he pyrkivät siihen, että toiminnalla olisi mahdollisimman pieni vaikutus ympäristöön. Ticket To The Moon on siis yritys, johon voi luottaa monen vuoden ajan tulevaisuudessa!

Lisää tuotteita merkiltä Ticket To The Moon

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!