Hammock Attachment Rope Pouch - ID: A076196

Ticket To The MoonHammock Attachment Rope Pouch

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Ticket To The Moon - Hammock Attachment Rope Pouch

Hammock Attachment Rope Pouch is a set of two pre-knotted nautical grade ropes that let you set up your hammock with wrap around method in just a few seconds. They come bundled up in a tiny pouch, just like the hammocks, so you can take them everywhere without them taking up unnecessary space or weight in your pack. Ready to use, ready to go, and they fit anywhere.
Recommended choice for all TTTM MoonHammocks.

Dimensions: Length 3 x 2.40 m. Rope diameter 5 mm  
Material: 100 % nylon
2-year warranty against defects in workmanship and materials.
Tuotteen Hammock Attachment Rope Pouch ominaisuuksia:
Ripustusköydet paketin mukana: Kyllä
Enimmäiskuorma: 200 kg
Ulkomitat (P x L x K): 300 x 240 cm
Päämateriaali: Nylon
Ticket To The Moonin alkuperä on Balilla, jossa yritys on toiminut vuodesta 1996. He ovat camping-riippumattojen alkuperäisiä valmistajia ja aina eturintamassa ylläpitämässä uneksijoiden laatua ja hyvää fiilistä ympäri maailman! Jatkuvan tuotekehityksen lisäksi he luovat innovatiivisia ja hyödyllisiä tuotteita, jotka sopivat erilaisiin elämäntapoihin. Ticket To The Moon pyrkii toimittamaan parhaita tuotteita, joissa on heidän asiakkaittensa toivomia ominaisuuksia. Jokainen tuote testataan äärimmäisissä olosuhteissa, ja käy läpi tarkat laatutarkastukset, ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Lisäksi he pyrkivät siihen, että toiminnalla olisi mahdollisimman pieni vaikutus ympäristöön. Ticket To The Moon on siis yritys, johon voi luottaa monen vuoden ajan tulevaisuudessa!

Lisää tuotteita merkiltä Ticket To The Moon

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!