Convertible Bugnet 360 - ID: A056283

Ticket to the MoonConvertible Bugnet 360

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Ticket to the Moon - Convertible Bugnet 360

Convertible Bugnet 360 on Ticket to the Moon -merkin käytännöllinen hyttysverkko, joka sopii useimpiin riippumattoihin. Verkon ansiosta voit käyttää riippumattoasi vuorokauden ympäri ilman hyttysten tai muiden ötököiden häirintää. Käytä kotipihalla tai ota mukaan mökille, vaellukselle tai vaikka pyöräretkelle.
  • Sopii riippumattoihin, joissa ei ole päätypuita
  • Varustettu kaksisuuntaisella vetoketjulla, jotta verkon voi myös avata kokonaan
  • Verkossa on tiheä silmäkoko, 200 reikää/cm²
  • Kätevä pakkauspussi tulee tuotteen mukana
  • Pesu 30°C
  • Hyttysverkkoa voi käyttää yhtä hyvin niin pohjoisen olosuhteissa kuin eteläisemmillä leveysasteilla
Tuotteen Convertible Bugnet 360 ominaisuuksia:
Kokonaispaino: 450 g
Ulkomitat (P x L x K): 300 x 130 cm
Paino: 485 g
Ticket To The Moonin alkuperä on Balilla, jossa yritys on toiminut vuodesta 1996. He ovat camping-riippumattojen alkuperäisiä valmistajia ja aina eturintamassa ylläpitämässä uneksijoiden laatua ja hyvää fiilistä ympäri maailman! Jatkuvan tuotekehityksen lisäksi he luovat innovatiivisia ja hyödyllisiä tuotteita, jotka sopivat erilaisiin elämäntapoihin. Ticket To The Moon pyrkii toimittamaan parhaita tuotteita, joissa on heidän asiakkaittensa toivomia ominaisuuksia. Jokainen tuote testataan äärimmäisissä olosuhteissa, ja käy läpi tarkat laatutarkastukset, ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Lisäksi he pyrkivät siihen, että toiminnalla olisi mahdollisimman pieni vaikutus ympäristöön.

Lisää tuotteita merkiltä Ticket to the Moon

Näytä kaikki Hyttyssuojat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!