Thermarest

-
Thermarest syntyi, kun yksi perustajista, John Burroughs, etsi hyvää makuualustaa tuloksetta. Kokeneena vuorikiipeilijänä John tiesi, että ohuet vaahtomuovimatot 70-luvulta avasivat mahdollisuuden luoda makuualusta, joka tarjoaisi käyttäjälleen enemmän mukavuutta. Koska hän itse koki tällaisen tuotteen tarpeelliseksi, oli hän varma, että sille olisi kysyntää. Thermarestin liikkeelle saava voima tulee halusta auttaa ihmisiä nauttimaan vuoristoista sekä muusta villistä luonnosta.

Thermarest

(68 tuotetta)

Parempi lepo hyvällä makuualustalla

Thermarestin mukaan ei ole mitään mahtavampaa kuin nukkua tai levätä ulkoilmassa. Pitkän vaelluspäivän, melontaretken tai muun aktiviteetin päätteeksi on ihana antaa jalkojen levätä. Makuualustalla on suuri merkitys levon laadussa. Thermarest tarjoaa useita eri tyyppisiä makuualustoja riippuen maustasi, mieltymyksistäsi sekä tarpeestasi.

Tilanteeseen sopiva makuualusta

Jos haluat nukkua maan kamaran yläpuolella ja minimoida pakkauksesi, voit valita kahden hengen riippumaton, Hammockin, jonka voi helposti pakata takintaskuun. Thermarestilta löydät tietenkin myös useita makuualustoja, joissa on hyvä eristyskyky, ja jotka on helppo pakata ja kantaa mukana. Thermarest-valikoimasta löydät myös istuimia, jotka yhdessä makuualustan kanssa muodostavat mukavan tuolin, milloin sitä tarvitsetkin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!