Therm-ic

-
Therm-icillä on pitkä ja menestyvä historia lämmitystekniikan kehittämisessä. He aloittivat kengänlämmittimien keksijöinä, ja sittemmin intohimo lämmitystuotteisiin on kasvanut ja tuotevalikoima on laajentunut. Therm-ic-tuotteet ovat yli 20 vuoden ajan lisänneet urheilijoiden hyvinvointia ja suorituskykyä, mutta myös vähentäneet loukkaantumisriskiä. Outnorthilta löydät huolellisesti valitun valikoiman Therm-ic-tuotteita.

Therm-ic

(42 tuotetta)

Sano hyvästit kylmille monoille


Therm-ic auttaa sinua vihdoinkin heittämään hyvästit kylmille jaloille. Kiitokset siitä kuuluvat tuotteille, jotka helpottavat aktiivisia retkiäsi ja urheiluhetkiäsi. Saatavilla on muun muassa ajastimellinen monojen kuivaaja, joka muuttaa kylmät, märät monosi hetkessä kuiviksi ja lämpimiksi.  

Kuivat jalat ja kädet


Märät ja kylmät jalat ja kädet saattavat edesauttaa vilustumista. Therm-icin avulla vältyt helposti sairastumiselta ja vilustumiselta, kun käytät varusteita, joiden avulla kuivaat jalkineesi ja käsineesi muutamassa tunnissa. Jos kaipaat muita lämpötuotteita, valikoimasta löytyy myös lämpösukkia ja -pohjallisia.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!