Women's Point Five Jacket - ID: A028918

Kampanja

The North FaceWomen's Point Five Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Women's Point Five Jacket The North Face

The Summit Series® Women's Point Five Jacket on kulutuksen kestävä ja mukava naisten takki, joka kestää vettä hyvin ja on hengittävä. Naisten malli.

The Summit Series® Women's Point Five Jacket on ommeltu Gore-Tex® Pro Shell-materiaalista ja kestää vettä hyvin ja on hengittävä. The North Face® urheilutiimi  arvostaa tätä takkia, ja sitä käytetään paljon alppiurheilulajeissa. Ne asettavat kovat vaatimukset materiaaleille, jonkavuoksi Gore-Tex® tehtaan teknikot tekevät työtä valmistaakseen parhaan materiaalin vaativaan ulkoilmaelämään. Täysin teipatut saumat Velcro® rannekkeilla pitävät talviurheilijat kuivana märkinä, tuulisina talvipäivinä. Istuvuus edistää liikkuvuutta, virtaviivainen keskiosa on miellyttävä rinkan alla. Säädettävä huppu sopii kypärän kanssa. Siinä on 2 rintataskua sekä turvatasku sisällä. Takki painaa 472g.
Ominaisuudet Women's Point Five Jacket:
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 412 g
Päämateriaali: Synteettinen
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Taskujen määrä: 2 kpl
Yksi ulkoilumaailman suurimmista tuotemerkeistä. The North Face perustettiin vuonna 1966 vaellusta harrastavien Douglas Tompkinsin ja Kenneth Kloppin toimesta San Fransiscossa. The North Face valmistaa muun muassa vaatteita, telttoja ja reppuja korkealla laadulla sekä tyylikkäällä ja toiminnallisella muotoilulla. The North Facen tuotteet sopivat yhtä hyvin vuoristojen ääriolosuhteisiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. The North Face tarjoaa monipuolisia tuotteita, jotka kestävät pitkään ja joita voit käyttää usein ja paljon.

Lisää tuotteita The North Face

Näytä kaikki Kuoritakit

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!