Women's Tirra - ID: A000781

TevaWomen's Tirra

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Teva - Women's Tirra

Tirra sporttisandaalit ovat sunniteltu erityisesti naisille antamaan verrattoman mukavuuden ja suorituskyvyn märissä olosuhteissa. Täydellisen tiukka istuvuus säädettävien remmien ja naisellisen muotoillun ansiosta. Nyt voit käyttää sporttisandaaleja luopumatta naisellisuudestasi!

T.I.D.E. GRIP
Spider Original-kumipohjalliset antavat erinomaisen pidon myös märissä pinnoissa. Istuvuus antaa jaloillesi kontrolloidun tuen.

T.I.D.E. HYDRO
Avoin varvas niin ettei vesi kertyy, vaan valuu pois. Nopeasti kuivuva meshvuori ja neopreeni.

T.I.D.E. COMFORT

Täydellisesti istuvat: Naisten muotoilu sekä istuvuus ja säädettävät remmit. Mukava neopreeni herkissä paikoissa. Pehmeä ShockPad kantapäässä antaa reilun iskunvaimmenuksen.

Tuotteen Women's Tirra ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varvassuoja: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Vettähylkivää materiaalia: Kyllä
Pintamateriaali: Synteettinen
Paino per kenkä: 255
Tevan tarina alkaa Grand Canyon -joen oppaasta Mark Thatcherista. Monet hänen jokiretkilleen osallistuneet ihmiset kyllästyivät läpimärkiin lenkkareihinsa ja halusivat sen sijaan hänen sandaalinsa. Ne toimivat täydellisesti maastossa. Hän alkoi myydä niitä ystävilleen ja kollegoilleen. Hän antoi niille nimen Teva, hepreankielinen luontoa tarkoittava sana.

Lisää tuotteita merkiltä Teva

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!