Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Women's Touring Softshell Jacket - ID: A158142

Outlet

TensonWomen's Touring Softshell Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Tenson - Women's Touring Softshell Jacket

Tenson Women's Touring Softshell Jacket on vuoriton hiihtotakki lasketteluun. Sopii naisille.
Materiaali: 75% polyesteri, 25% polyuretaani
Tuotteen Women's Touring Softshell Jacket ominaisuuksia:
Säädettävä helma: Kyllä
Istuvuus: Normaali
Vedenpitävä: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 5
Recco-heijastin: Kyllä
Teipatut saumat: Kyllä
Tensonin perusti vuonna 1951 Paul Rydholm Varbergissa Ruotsissa. Tensonin tuotannon tavoitteena on alusta alkaen ollut se, että vaatteiden käyttäjän tulee voida nauttia kokemuksistaan huolimatta tuulesta ja tuiskeesta. Ruotsissa Tenson tunnetaan lähinnä takeistaan. Suosion takaa niiden istuvuus ja laatu. Viime vuosina erityisesti naisten takit ovat menestyneet erittäin hyvin.

Lisää tuotteita merkiltä Tenson

Näytä kaikki Takit randoiluun

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Nauti luonnosta vastuullisella tavalla

  Siitä lähtien, kun Tenson perustettiin vuonna 1951, ympäristö on ollut meidän leikkikenttämme. Rakkaus luontoa ja vapaata elämäntyyliä kohtaan on vaikuttanut meidän toimiimme joka askeleella, aina suunnittelusta kankaiden, tehtaiden ja kumppaneiden valintaan saakka. Olemme tietoisia siitä, että vaatteilla, hiihto- ja treenivarusteilla ja jokapäiväisellä muodilla on vaikutus ympäristöömme. Tehtävänä on löytää tasapaino toiminnan, laadun, asiakkaiden vaatimusten ja kestävän tuotannon välillä.

  Pitkäkestoinen vaatetus on yhdistelmä korkealaatuisia kankaita ja suunnittelua, joka kestää aikaa. Meidän pyrkimyksemme kohti kestävämpiä vaatteita alkaa suunnittelupöydän piirroksista ja jatkuu meidän ”elämäntyylimme” filosofialla ja kuinka me ilmaisemme ydinarvomme Tensonin asiakkaalle.

  Saavuttaaksemme tämän, teemme työtä eri tasoilla. Tensonin laatuvaatimukset ovat korkealla. Uskomme, että kestävä vaatetus on hyvä tapa vähentää hiilijalanjälkeä ja minimoida kulutus. Täten me testaamme kankaita ja vaatekappaleita käyttämällä koelaboratorioita kuten SGS, ITS ja SWEREA. Tämän lisäksi suoritamme sisäisiä testausmenetelmiä Tensonilla ja tehtaissa. Näin laajan määrän testaamisen suorittaminen vaatii aikaa ja resursseja, mutta maksaa itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä, kun ajatellaan laatua ja kestävämpiä vaatteita ja varusteita.

  Minimoidaksemme meidän hiilijalanjälkemme olemme mukauttaneet politiikkaa, joka määrää kaiken rahtitavaran kuljetuksen tapahtuvan ensisijaisesti junilla ja laivoilla. Jokaisella tuotannon tasolla rohkaisemme kumppaneitamme tekemään saman.

  Reilut työolosuhteet ja CSR

  Taataksemme reilun tuotannon linjan me Tensonilla uskomme läheiseen suhteeseen kaikkiin tehtaisiimme. Työskentelemme BSCI:n Code of Conduct:in mukaisesti ja vierailemme tehtaissa säännöllisesti varmistaaksemme, että he noudattavat ohjeita. The Business Social Compliance Initiative (BSCI) on johtava liiketoimintalähtöinen aloite yrityksille, jotka ovat sitoutuneet parantamaan tehtaiden työolosuhteita maailmanlaajuisesti. Tenson rohkaisee kaikkia yhteistyötehtaitaan rekisteröitymään BSCI:n jäseniksi.

  Kemikaalien käytön säätely

  Tenson on myös aktiivinen jäsen Textile Importers Associationissa, joka on teollisuusjärjestö, joka kamppailee vapauden ja kestävän kaupankäynnin puolesta. He työskentelevät yhdessä SWEREA:n kanssa, ja ovat kehittäneet kemiallisen oppaan, joka noudattaa EU:n kemiallista lainsäädäntöä REACH:ia. REACH edustaa rekisteröimistä (Registration), arviointia (Evaluation), oikeuttamista (Authorization) ja kemikaalien rajoittamista (Restriction of Chemicals). REACH:in vaatimukset tarkoittavat, että meidän täytyy varmistaa, ettei kiellettyjä kemikaaliaineita käytetä vaatteissamme.

  Materiaalien valinta ja DWR 

  Tärkeä osa meidän kestävyyspolitiikkaamme on materiaalien ja vaatetuksissamme käytettävien vedenpitävien päällysteiden valinta. DWR (durable water treatment) on erittäin ohutta päällystettä, joka koostuu yksittäisistä kangaskuiduista, mikä saa veden muodostumaan helmiksi ja valumaan pois. Tämä käsittely ehkäisee ja viivyttää veden tunkeutumistä kankaan läpi. Yleisin DWR-päällyste, C8, käyttää fluorihiilivetyjä PFOA ja PFOS, joilla on todistetusti suuri vaikutus ympäristöön. Tensonilla me olemme päättäneet välttää kaikkia aineita, joissa on C8:aa. Sen sijaan käytämme kahta DWR:n (durable water repellency) varianttia. Yksi on fluorihiilivety-pohjainen (kutsutaan myös C6), muttei sisällä PFOA:ta tai PFOS:ia. Tämä on ekoystävällisempi vaihtoehto kuin C8. Toinen DWR-käsittely on täysin vapaa fluorihiilivedyistä. Tutkimusta tehdään koko ajan tehokkaiden ja käytännöllisten fluorihiilivetyvapaiden menetelmien kehittämiseksi. Nykypäivänä tarjoamme useita vaatteita, jotka ovat täysin fluorihiilivetyvapaita, ja meidän pyrkimyksemme on lisätä näiden tuotteiden määrää tulevissa mallistoissamme.

  Eläinkunnasta välittäminen

  Ulkoilmaelämässä ei ole kyse vain vuorista ja raikkaasta ilmasta. Välitämme eläinkunnasta ja olemme sitoutuneet käyttämään laadukkaita materiaaleja huomioiden eläimet. Kaikki vaatteissamme on peräisin kuolleilta eläimiltä, ne tulevat tehtaisiin sivutuotteena ruuantuotannosta ja ovat peräisin tuottajilta, jotka takaavat luotettavan siitoksen ilman pakkoruokintaa.

  Meidän merinovillamme on peräisin Uuden-Seelannin tiloilta, jotka ovat takuuvarmasti mulesing-vapaita, ja joilla on ympäristöystävällinen ja kestävä villantuotanto. Nahka on peräisin Italian maatiloilta ja on myös ruuantuotannon ylijäämää. Käytämme vain synteettisiä turkiksia vaatteissamme.

  Yksityiskohtien huomioon ottaminen

  Välitämme myös yksityiskohdista ja yritämme vähentää hiilijalanjälkeämme jopa tälläkin saralla. Tensonin ripustettavat nimilaput on tehty kierrätetystä paperista, ja kaikki meidän nappimme ovat Öko-Tex-sertifioituja ja lyijyvapaita. Tenson, vastuullinen tapa elää jo vuodesta 1951.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!