Tenson

-
Tensonin perusti vuonna 1951 Paul Rydholm Varbergissa Ruotsissa. Tensonin tuotannon tavoitteena on alusta alkaen ollut se, että vaatteiden käyttäjän tulee voida nauttia kokemuksistaan huolimatta tuulesta ja tuiskeesta. Ruotsissa Tenson tunnetaan lähinnä takeistaan. Suosion takaa niiden istuvuus ja laatu. Viime vuosina erityisesti naisten takit ovat menestyneet erittäin hyvin.

Tenson

(87 tuotetta)

Vaatteita koko perheelle

Outnorthista löydät laajan valikoiman Tensonin vaatteita koko perheelle. Valikoimaan kuuluu muun muassa takkeja ja housuja talvisiin pakkaspäiviin, sekä lisäksi laskettelutakkeja, aluskerrastoja ja pipoja. Perheen nuorimmille valikoimista löytyy fleecevuorilla, heijastimilla ja säädettävillä henkseleillä varustetut sadeasut. Täydellinen märkien päivien leikkihetkiin.

Löydä omat suosikkisi

Tensonin vaatteista ei voi olla pitämättä ja me olemme varmoja, että löydät valikoimistamme uudet suosikkiasut sekä itsellesi että perheellesi. Nähdään rinteessä!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!