Stanley

(36 tuotetta)
Stanley tekee tuotteita rankkaan ja aktiiviseen ulkoilmaelämään. Se valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä ruokailu- ja juomatarvikkeita, jotka kestävät koko elämän.

Stanley tekee tuotteita rankkaan ja aktiiviseen ulkoilmaelämään. Se valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä ruokailu- ja juomatarvikkeita, jotka kestävät koko elämän.

Stanley tekee tuotteita rankkaan ja aktiiviseen ulkoilmaelämään. Se valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä ruokailu- ja juomatarvikkeita, jotka kestävät koko elämän. Ikoni Jo vuodesta 1913 lähtien Stanley on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja valmistanut kestäviä termospulloja ja muita ruokailu- ja juomatarvikkeita. William Stanley perusti yrityksen ja on sen jälkeen muuttanut käsityksen siitä, miten kuumat juomat nautitaan. Hän hyödynsi tyhjiöeristämistä ja valmistamiensa termospullojen teräksen vahvuutta. Tämä innovatiivinen ratkaisu kasvaa edelleen tänään, melkein 100 vuoden päästä. Stanleyn tyhjiöpulloista on tullut käsite. Ne ovat selvinneet pudotuksesta lentokoneesta yli 1200 metristä ja kestäneet sen, että niiden yli on ajettu traktorilla. Lisäksi ne ovat pysäyttäneet luodin. Stanleyn tuotteet on tarkoitettu kestämään koko elämän. Ne ovat lujia ja kestäviä ja selviävät rankasta ja aktiivisesta ulkoilmaelämästä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!