Springyard

-
Springyard valmistaa erilaisia kenkätarvikkeita, kuten kenkälusikoita, kenkäharjoja, kengänhoitotuotteita, kengännauhoja, sisäpohjia ja liukuesteitä. Kaiken tavoitteena lisää mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta.

Springyard

(33 tuotetta)

Outnorthin tavoite on kerätä valikoimiinsa tuotteita, jotka auttavat sinua viettämään aikaa ulkona luonnossa ja jotka mahdollistavat vauhdikkaat ja unohtumattomat ulkoiluhetket säästä riippumatta. Springyardin SportGrip-liukuesteet on valmistettu niille, jotka suosivat vaativampia juoksulenkkejä liukkaalla alustalla. Liukuesteet toimivat tietenkin yhtä hyvin menit sitten ulos vaeltamaan tai kävelit liukkailla teillä.

Säilytä kenkiesi muoto lestien avulla

Springyardin valikoimissa on lestejä, jotka ovat käytännöllisiä ja taatusti kenkiesi parhaita ystäviä. Lestien avulla huolehdit siitä, että kenkäsi säilyttävät muotonsa, ja pidennät kenkien elinikää. Valittavissa on lestit, jotka on tehty setripuusta tai hiomattomasta puusta. Älä anna sään pysäyttää sinua.
Tuntuu tylsältä antaa sään ohjata ulkoiluaktiviteettien valitsemista. Onneksi nykyään on lukuisia tuotteita, jotka helpottavat seikkailujasi missä tahansa säässä. Springyardin SportGrip-liukuesteiden avulla voit luottaa siihen, että pysyt pystyssä jäiselläkin tiellä. Liukuesteet on helppo kiinnittää omiin kenkiin, ja niissä on vaihdettavat nastat, jotka on tehty kestävästä karkaistusta teräksestä. 

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!