Active - ID: A080339

Pikkujoulut
20% - KOODI

SmellWellActive

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
SmellWell - Active

SmellWell Active tuoksupussit imevät tehokkaasti kosteutta ja pahoja hajuja levittäen raikasta ja mietoa tuoksua. Laita ne kenkiin yöksi ja herätessäsi sinulla on kuivat ja raikkaat kengät. Toisin kuin useimmat muut markkinoilla olevat tuotteet, SmellWell ei peitä hajua, vaan ratkaisee ongelman aiheuttajan imemällä kosteutta. Kiinnitä SmellWell laukkuun kuntoharjoittelun jälkeen ja vältyt epämukavuudelta pukuhuoneessa. Anna SmellWellin pitää vaatteesi vastapestyinä koko matkan ajan. On raikasta olla raikas!

Imee kosteutta ja poistaa pahat hajut, pitää kengät ja urheiluvälineet raikkaina, koostuu uusiutuvista raaka-aineista valmistetuista luonnollisista suoloista ja imukykyisistä aineista ei sisällä bakteereja tappavia aineita.
  • Hajunpoistopussit
  • 2-pakkaus
  • Torjuu hajua aiheuttavia bakteereja
  • Lisää raikasta tuoksua
  • Vapaa haitallisista kemikaaleista
  • Saatavana useissa eri väreissä, jotka toimitetaan satunnaisesti

Tuotteen Active ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Hiilineutraali tuote
SmellWell on ruotsalainen tuotemerkki, jonka tuotteet voivat antaa paremmalta tuoksuvan arjen kaikille, jotka treenaavat. SmellWellin tuoksupussit imevät kosteutta ja poistavat pahoja hajuja pitäen kengät ja urheiluvälineet raikkaamman tuoksuisina. SmellWell voidaan laittaa kenkiin ja treenikasseihin yön yli, jotta epämiellyttävät hajut käytetyissä kuntoiluvälineissä voidaan välttää.

Lisää tuotteita merkiltä SmellWell

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!