Signe Short Skirt - ID: A029683

SkhoopSigne Short Skirt

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Signe Short Skirt Skhoop

Skhoop Signe Short Skirt on hame vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii naisille.
Ominaisuudet Signe Short Skirt :
Materiaali: Puuvilla
Pituus: Polvipituinen (yli polven)
Malli: Suora
Vedenpitävä: Ei
Vyölenkit: Ei
Vettä hylkivä: Ei
Vuori: Vuoriton
Taskujen määrä: 2 kpl
Tuulenpitävä: Ei
Idea Skhoopiin tuli årelaiselta Sissi Kewenteriltä, kun hän kyllästyi toppahousujen pukemiseen ja riisumiseen ulos lähtiessään. Hän alkoi miettiä, mikä älykäs, helppokäyttöinen ja lämmittävä ratkaisu ongelmaan voisi olla, ja keksi toppahameen. Siitä on kuusitoista vuotta ja tänään Skhoop tarjoaa toppahameita kaikille, jotka haluavat ulkoilla talvisella säällä, ratsastaa, pyöräillä, hiihtää tai juosta. Kaikki Skhoop-sarjan tuotteet on testattu ja kehitetty Åren vuoristoilmastossa pitämään sinut lämpimänä, toimivana ja tyylikkäänä.

Lisää tuotteita Skhoop

Näytä kaikki Hameet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Teemme työtä hiljaisuudessa niin paljon ja niin kauan kuin pystymme. Se on erittäin tärkeää ympäristön kannalta, ja olemme huomanneet, että monet meidän asiakkaistamme ovat samaa mieltä. Yhä useammat tulevat tietoisiksi siitä. Se on mahtavaa!”

  Sissi Kewenter, Design& produktion, SKHOOP

  Ympäristö: Vaatteet eivät sisällä vaarallisia väriaineita. Vertaamme kankaita REACH:in, EU:n uuden kemikaalilainsäädännön listaan, mitä aineita kankaat saavat sisältää. Ne, joita olemme testanneet tähän mennessä, ovat olleet hyväksyttyjä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Kierrätys: Toimistossa lajitellaan, ja useimmat kävelevät töihin.  

  Eläimet: Untuvaa kerätään vain linnuilta, kun koko lintu käytetään, jolloin sulat ovat sivutuote. Mulesing-vapaata merinovillaa.

  Etiikka: Työskentelemme paljon Kiinan kanssa, jonka kanssa on pitkä sopimus. ”Emme voisi koskaan hyväksyä lapsityövoimaa. Kiinassa on erilaista, sillä siellä 15-vuotias voi työskennellä tehtaassa. Kun tapaamme uuden alihankkijan, kysymme aina ympäristöstä ja tehtaan ehdoista. Tehtaita, joissa työskentelee lapsia, tai joissa työntekijät nukkuvat lattioilla, me emme suvaitse," Sissi Kewenter
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!