Outdoor Knee Skort - ID: A131395

SkhoopOutdoor Knee Skort

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Skhoop - Outdoor Knee Skort

Skhoop Outdoor Knee Skort on hame . Sopii naisille.
Materiaali hame: 95% nylonia, 5% elastaania
Materiaali sisäshortsit: 92% polyesteri, 8% elastaani
Tuotteen Outdoor Knee Skort ominaisuuksia:
Pituus: Polvipituinen (yli polven)
Istuvuus: Shortsihame
Materiaali: Synteettinen
Vedenpitävä: Ei
Vyölenkit: Ei
Vettä hylkivä: Ei
Toppaus: Ei toppausta
Taskujen määrä: 1
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Kyllä
Idea Skhoopiin tuli årelaiselta Sissi Kewenteriltä, kun hän kyllästyi toppahousujen pukemiseen ja riisumiseen ulos lähtiessään. Hän alkoi miettiä, mikä älykäs, helppokäyttöinen ja lämmittävä ratkaisu ongelmaan voisi olla, ja keksi toppahameen. Siitä on kuusitoista vuotta ja tänään Skhoop tarjoaa toppahameita kaikille, jotka haluavat ulkoilla talvisella säällä, ratsastaa, pyöräillä, hiihtää tai juosta. Kaikki Skhoop-sarjan tuotteet on testattu ja kehitetty Åren vuoristoilmastossa pitämään sinut lämpimänä, toimivana ja tyylikkäänä.

Lisää tuotteita merkiltä Skhoop

Näytä kaikki Hameet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Teemme työtä hiljaisuudessa niin paljon ja niin kauan kuin pystymme. Se on erittäin tärkeää ympäristön kannalta, ja olemme huomanneet, että monet meidän asiakkaistamme ovat samaa mieltä. Yhä useammat tulevat tietoisiksi siitä. Se on mahtavaa!”

  Sissi Kewenter, Design& produktion, SKHOOP

  Ympäristö: Vaatteet eivät sisällä vaarallisia väriaineita. Vertaamme kankaita REACH:in, EU:n uuden kemikaalilainsäädännön listaan, mitä aineita kankaat saavat sisältää. Ne, joita olemme testanneet tähän mennessä, ovat olleet hyväksyttyjä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Kierrätys: Toimistossa lajitellaan, ja useimmat kävelevät töihin.  

  Eläimet: Untuvaa kerätään vain linnuilta, kun koko lintu käytetään, jolloin sulat ovat sivutuote. Mulesing-vapaata merinovillaa.

  Etiikka: Työskentelemme paljon Kiinan kanssa, jonka kanssa on pitkä sopimus. ”Emme voisi koskaan hyväksyä lapsityövoimaa. Kiinassa on erilaista, sillä siellä 15-vuotias voi työskennellä tehtaassa. Kun tapaamme uuden alihankkijan, kysymme aina ympäristöstä ja tehtaan ehdoista. Tehtaita, joissa työskentelee lapsia, tai joissa työntekijät nukkuvat lattioilla, me emme suvaitse," Sissi Kewenter
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!