Trail Speed 5R - ID: A117309

SilvaTrail Speed 5R

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Silva - Trail Speed 5R

Silvan Trail Speed 5R on otsalamppu juoksijoille - R niin kuin Run. Tässä kevyessä ja kätevässä mallissa on kevyt 2.0 Ah akku ja 1200 lumenin kirkkaus. Akku painaa vain 85 grammaa, ja yhdessä otsalampun kanssa kokonaispaino on 178 grammaa.
Akku:
 • Otsalampussa on 2.0 Ah akku, jonka kestoaika on 10 tuntia vähimmäistiltassa, 6 tuntia keskitasossa ja 3 tuntia maksimitilassa. Akku pysyy tukevasti päänauhassa olevassa paristotelineessä.
 • Akun ilmaisin näyttää akun varaustason ennen ja jälkeen harjoituksen. Akussa on myös varatila, joka akun varaustason lähentyessä loppuaan säätää valon kirkkautta ja takaa 30 minuuttia valoa, jotta sinulla on aikaa päästä kotiin pimeässä.
Tarvikkeet, jotka tulevat lampun mukana:
 • Akun pidike päänauhassa
 • Johdon pidike
Ominaisuudet:
 • Silva Intelligent Light optimoi näkyvyyden ainutlaatuisella yhdistelmällä fokusoitua etäisyysvaloa ja laajakulmavaloa
 • Silva Flow Light optimoi valotehon aktiivisuutesi mukaan
 • Superlow-tila (80 lumenia) mahdollistaa pitkät harjoitukset ja kilpailut

Tuotteen Trail Speed 5R ominaisuuksia:
Vesisuojaus: IPX5
Yhden pariston/akun paino: 85 g
Akunkesto: 10 h
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Paino: 178 g
Paristojen määrä: 1 kpl
Mukana paristot: Kyllä
Himmennystoiminto: Kyllä
Valoteho: 1200 Lm
Valokeilan enimmäispituus: 160 m
Silva syntyi kolmen kekseliään suunnistusmestarin ansiosta, jotka vuonna 1933 loivat nesteellä täytetyn kompassin. Kompassi, joka oli huomattavasti yksinkertaisempi ja tarkempi kuin tuolloin markkinoilla olleet. Yhtiö on sittemmin kasvanut, ja kokemuksella kovasta pohjoisesta ilmastosta voit olla varma siitä, että Silvan tuotteet kestävät ankaraa säätä. Kompassi on nykyään itsestäänselvä tuote Silvan mallistoissa, mutta yritys tarjoaa myös muita tuotteita erilaiseen ulkourheiluun.

Lisää tuotteita merkiltä Silva

Näytä kaikki Otsalamput

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Silva on käynyt läpi muutoksia ja on aikeissa päästä käsiksi uuteen ympäristöpolitiikkaan.”

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Ympäristö: Olemme aloittaneet kestävyystyön. Noudatamme kemikaalilainsäädäntö REACH:ia, RoHs:ia (Restriction of Hazardous Substances) ja olemme sitoutuneet REPA:an (pakkausten kierrätyksen tuotantopäälliköitä). Valmistuksen yhteydessä etsimme jatkuvasti ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Kaikkiin Silva-tuotteisiin merkitään tuotetiedot, joilla helpotetaan kierrätystä.

  Kierrätys: Kun on kyse muovista, valitsemme muovipakkaukset, jotka voi kierrättää. Kun on kyse tuotteista, on tärkeää, että tuotteet ovat erittäin kestäviä, mutta vielä ei olla löydetty tapoja kierrättää itse tuotteita.

  Etiikka: Meillä on käytössä Code of Conduct alihankkijallamme Aasiassa. Teemme tarkastuksia vahvistaaksemme, että sitä noudatetaan.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!