Silva

-
Silva syntyi kolmen kekseliään suunnistusmestarin ansiosta, jotka vuonna 1933 loivat nesteellä täytetyn kompassin. Kompassi, joka oli huomattavasti yksinkertaisempi ja tarkempi kuin tuolloin markkinoilla olleet. Yhtiö on sittemmin kasvanut, ja kokemuksella kovasta pohjoisesta ilmastosta voit olla varma siitä, että Silvan tuotteet kestävät ankaraa säätä. Kompassi on nykyään itsestäänselvä tuote Silvan mallistoissa, mutta yritys tarjoaa myös muita tuotteita erilaiseen ulkourheiluun.

Silva

(85 tuotetta)

Ulkoseikkailutuotteita

Outnorthilta löydät laajan valikoiman Silva-tuotteita. Löydät muun muassa kompasseja, otsalamppuja, askelmittareita ja paljon muuta. Voit esimerkiksi mennä juoksemaan radalle, vaikka pimeys onkin laskeutunut. Otsalamppu on erinomainen juoksukaveri. Valittavissa on useita erilaisia otsalamppuja, ja jotkut sopivat hyvin myös kiinnitettäviksi pyörän ohjaustankoon.

Urheilijoiden ja ulkoilma-harrastajien suosikki

Silvan tuotteet ovat urheilijoiden ja ulkoilma-harrastajien suosikkeja. Kuten monessa muussakin, kannattaa sijoittaa hyviin tuotteisiin, jotka auttavat sinua löytämään tiesi, näkemään selvästi ja elämään terveellisempää elämää.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!