Shock Absorber

-
Shock Absorberin tarina alkoi 1994, jolloin Edinburghin yliopistossa tehty tutkimus auttoi kehittämään alkuperäiset urheiluliivit naisille. Ensimmäiset urheiluun tarkoitetut rintaliivit, jotka luotiin ehkäisemään kuntoilun haittavaikutuksia naisten vartalolle, olivat suuri läpimurto. Vuotta myöhemmin Shock Absorber julkaisi ensimmäisen urheiluliivikokoelmansa urheilulegenda Sally Gunnelin avulla. Vielä nykyäänkin yritys tekee tiivistä yhteistyötä tutkijoiden kanssa kehittääkseen tuotteitaan säännöllisesti ja antaakseen naisille parhaat mahdolliset edellytykset urheiluun.

Shock Absorber

(11 tuotetta)

Tunne oikean tuen tuoma ero

Emme usein panosta paljon siihen, mitä vaatteiden alla on, mutta kunnon urheiluliivi voi tehdä uskomattoman eron treeneissä ja parantaa koko treenikokemusta. Riippumatta siitä, ovatko rintasi suuret vai pienet, on urheiluliivi välttämätön kun treenaat ja oikealla mallilla tulet huomaamaan eron nopeasti.

Trendikkäät ja mukavat

Outnorthilta löydät mukavat ja trendikkäät urheiluliivit. Shock Arbsoberin kanssa sinun ei tarvitse tinkiä muotoilusta tai laadusta. Valitse suosikkisi monesta eri mallista, joista jokainen antaa tukea juoksuun, kuntosalille tai voimaharjoitteluun. Liivit ovat myös tyylikkäät ja trendikkäät.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!