Sealskinz

-
SealSkinzillä on yli 30 vuoden kokemus kestävyystuotteiden valmistuksesta ja kehittämisestä koulutusta varten. He ovat hyödyntäneet maailman parhaita urheilijoita kiipeilyssä, pyöräilyssä, hiihtämisessä, juoksemisessa ja purjehduksessa luodakseen mahdollisimman tehokkaita ja laadukkaita tuotteita. Nämä urheilijat ovat varmistaneet, että SealSkinz-tuotteet tarjoavat suuren mukavuuden ja suorituskyvyn säästä riippumatta. SealSkinz-tuotteet ovat sekä vedenpitäviä että hengittäviä. Tämä tarkoittaa, että pysyt kuivana huonosta säästä huolimatta, eikä sinulle tule kylmä, koska materiaali ei kastu ja on hengittävä.

Sealskinz

(42 tuotetta)

Pysy kuivana säästä huolimatta

SealSkinzin valikoimista löydät muun muassa käsineitä, jotka soveltuvat erilaisiin aktiivisiin urheilulajeihin. Osa käsineistä sopii erinomaisesti metsästysretkiin. Valitse sellaiset mallit, jotka täyttävät vaatimuksesi toiminnallisuuden ja laadun suhteen. Täältä löydät lisäksi sukkia, jotka ovat täydelliset kaikenlaiseen retkeilyyn, sekä käteviä kalosseja. 

Viivy pitempään ulkona oikeissa vaatteissa

Täydennä muuta varustustasi SealSkinzin sukilla ja käsineillä. Jos pystyt pitämään kädet ja jalat lämpiminä ja kuivina, voit olla ulkona miten pitkään haluat! Älä anna sään päättää seikkailuistasi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!