SealLine

-
Välty märiltä pakkauksilta! SealLine valmistaa vedenpitäviä laukkuja, E-koteloita ja pakkauspusseja. Jos haluat pitää huolen siitä – sulje se!

SealLine

(33 tuotetta)

SealLine valmistaa vedenpitäviä varusteita melojille, surffaajille ja reppureissaajille. Insinöörit, joilla on tietotaitoa aiheesta ja jotka harrastavat itsekin intohimoisesti tämänkaltaisia aktiviteetteja, ovat suunnitelleet ja laatuvarmistaneet kaikki tuotteet Seattlessa, USA:ssa. He yhdistävät materiaalin muotoiluun luodakseen markkinoiden erikoistuneimpia, laadukkaimpia ja vedenpitävimpiä tuotteita.

Urban Tote

SealLinen Urban Tote perustuu perinteisiin japanilaisiin kalastuslaukkuihin. Toiminnallinen reppu/drybag, joka on etupäässä suunniteltu ulkoilma-aktiviteetteihin, mutta joka toimii oikeastaan kaikissa tilanteissa. Urban Totea voi kantaa repun tapaan selässä tai kuin tavallista laukkua. Laukku on varustettu vedenpitävällä rullasulkimella, mikä takaa sen, että sisältö säilyy kuivana.

Vedenpitävää säilytystä

Outnorth tarjoaa kätevää vedenpitävää See Pouch -pussia kahdessa eri koossa. See Pouch on varustettu säädettävällä kaulanauhalla ja vyölenkillä. Pussi suljetaan rullasulkimella, ja se on täysin vedenpitävä. Voit siis säilyttää pussissa tärkeimpiä esineitäsi, kuten passia, rahaa, kortteja ja kännykkää, ja olla varma, että ne pysyvät kuivina.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!