Tek Towel L - ID: ATTTEKL

Sea To SummitTek Towel L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Sea To Summit - Tek Towel L

Sea to Summit Tek Towel L on valmistettu imukykyisestä ja nopeasti kuivuvasta mikrokuidusta, joten se sopii täydellisesti matkoille ja ulkoilmaelämään.
Sea to summit Tek Towel on valmistettu imukykyisestä ja nopeasti kuivuvasta mikrokuidusta, joten se sopii täydellisesti matkoille ja ulkoilmaelämään.

Toimitetaan uudelleen käytettävässä verkkopussissa.

Materiaali: 70% Polyesteri, 30% Nylon.
Tuotteen Tek Towel L ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää kierrätettyä materiaalia
Mitat noin (P x L): 120 x 60 cm
Paino: 285 g
Sea to Summit -merkin ulkoilu- ja matkavarusteet on suunniteltu erityisesti metsästäjien asettamiin vaatimuksiin. Erittäin kevyet materiaalit ja painoa säästävä tekniikka tarjoavat kompakteja, kestäviä ja kevyitä tuotteita. Huolella valmistettuja ja edullisia ulkoiluvarusteita ulkoilun ammattilaisilta. Sea To Summit -merkin perustanut australialainen Tim Macartney-Snape oli ensimmäinen ilman lisähappea mereltä koko matkan Mount Everestin huipulle kiivennyt henkilö. Tästä on peräisin myös merkin nimi Sea To Summit. Neljä kuukautta kestäneen tutkimusretkensä jälkeen Tim oli kerännyt niin paljon kokemuksia, että hän alkoi valmistaa muutaman ystävänsä kanssa varusteita muille seikkailijoille, jotka viihtyvät paremmin ulkona kuin sisällä.

Lisää tuotteita merkiltä Sea To Summit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!