Scott

-
Scott-merkin historia alkoi Ed Scottista, taitavasta insinööristä ja hiihtäjästä, joka asui Sun Valleyssa, Idahossa. Ed Scottin ensimmäinen keksintö, alumiinista valmistettu kapeneva suksisauva syrjäytti heti alan olemassa olevat sauvat, jotka oli valmistettu bambusta tai teräksestä. Vallankumouksellinen suksisauva oli perusta uudelle tavaramerkille, SCOTT:ille, ja sijoitti Scottin johtavaksi yritykseksi hiihtovarusteiden tekniikan kehittämisen alalla. Vuosien kuluessa Scott on kehittynyt hyvin tunnetuksi tavaramerkiksi, eikä ainoastaan hiihtourheilussa, ja jatkaa uraauurtavien tuotteiden tuottamista urheilumarkkinoille.

Scott

(94 tuotetta)

Kaikki, mitä tarvitset aktiiviseen elämäntapaan

Scott tarjoaa lähes kaiken, mitä tarvitset aktiiviseen elämäntapaan. Outnorthilla on heidän valikoimistaan kaikkea vaatteista ja hiihtolaseista hiihtosauvoihin ja kypäröihin. Teknisyyteen intohimoisesti suhtautuvan Scottin tuotteet täyttävät tarkoituksensa, siitä voit olla varma. Osta varusteet perheen seuraavaa suurta seikkailua varten; täältä löydät tuotteita sekä miehille, naisille että lapsille.  

Löydä suosikkisi

Scottin tuotteilla sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tyylin tai laadun suhteen. Tuotteiden muotoilu edustaa viimeisimpien trendien mukaista täydellistä istuvuutta korostaen turvallisuutta. Hankit sitten lasit tai hiihtotakin, voit tuntea olosi turvalliseksi näissä varusteissa ja keskittyä nauttimaan ajastasi rinteessä!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!