Scarpa Kengät

(14 tuotetta)

Scarpa on lyhenne sanoista Società Calzatureria Asolana Riunita Pedemontana Anonima, mikä on italialainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kenkiä, saappaita ja monoja. Lordi Rupert Iveagh perusti yrityksen jo vuonna 1938, mutta sittemmin yrityksen otti haltuunsa Parisotton perhe, joka tänä päivänä ajaa yritystä eteenpäin ja on tehnyt siitä arvostetun tuotemerkin ympäri maailman.

Korkealaatuiset italialaiset kengät

Kun ostat parin Scarpan kenkiä, tiedät tehneesi hyvän sijoituksen. Kiitos niiden optimaalisen istuvuuden ja tyylikkyyden, ovat ne ihanteelliset ulkoilmaelämään, olitpa ulkona koiran kanssa tai jos olet vuoristoisessa ja lumisessa ympäristössä. Kenkiä löytyy niin naisille kuin miehille useissa eri malleissa ja ko’oissa, jotta löytäisit parhaan mahdollisen tavan toteuttaa kovimpia aktiviteetteja ilman, että rasitat jalkojasi.

Scarpa Mojito – Hieno, mukava ja kevyt kenkämalli

Yksi suosituimmista kenkämalleista on Scarpan Mojito. Kenkiä valmistetaan useissa eri väreissä ja ne ovat tunnetut hienoudestaan, mukavuudestaan ja erityisestä keveydestään - mikä tekee niistä hyvin arvostetut arkikengät.

Mojito-kenkä koostuu mokkanahkaisesta Vibram Spyder -pohjasta, joka antaa optimaalisen tuen jaloillesi ja jossa kengänkärki ei ole vain tyylikäs, vaan myös suojaa likaa ja kulumista vastaan. Niille, jotka uskaltavat erottautua joukosta, löytyy Mojitoa monissa pirteissä väreissä, ja niille, jotka haluavat hillitymmän ilmeen, on tarjolla myös useita hienovaraisempia sävyjä, oman mieltymyksen mukaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!