Flash Led Light Band 2-pack - ID: A076268

SaveLivesNowFlash Led Light Band 2-pack

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
SaveLivesNow - Flash Led Light Band 2-pack

Flash LED Light Band on loistava tuote, joka näkyy aina pimeässä siinä missä tavalliset heijastimet tulevat näkyviin vasta valaistuina. Jatkuvalla tai vilkkuvalla valolla tulet näkyviin jopa 300 metrin päästä, mikä antaa kaikille tienkäyttäjille runsaasti aikaa säätää nopeuttaan. Lähimmistä ja rakkaimmista välittäminen on hienoin asia, mitä voi tehdä, miksi et siis osoittaisi sitä antamalla Flashin jollekin, josta välität. Panta on säädettävä ja siinä on myös elastinen osa, joten se on helppo kietoa käsivarteen, jalkaan tai vaikkapa koiran kaulaan. Heijastinnauha on valmistettu kankaasta ja se sisältää yhden LED-valon, jolla on kolme toimintoa: vilkkuva, nopeasti vilkkuva ja jatkuva valo. Päällä/Pois – paina logoa. Pakkaus sisältää 2x CR 2032 paristoa ja ne ovat vaihdettavissa. Paristojen kesto on 60-80 tuntia.
Tuotteen Flash Led Light Band 2-pack ominaisuuksia:
Paino per akku: 2,9 g
Akkumalli: CR2032
Ladattavat paristot/akku: Ei
Paristojen määrä: 2 kpl
Mukana paristot: Kyllä
SaveLivesNow-yrityksellä ja meidän työntekijöillämme on yksi intohimo ja perusajatus: haluamme edistää turvallisempaa elämää kaikille. Siksi olemme päättäneet kehittää uusia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parhaiten suojaavat sinua, lähimmäisiäsi ja rakkaimpiasi arjen vaaratilanteissa. Monet onnettomuudet ja henkilövahingot johtuvat siitä, että liikumme pimeässä mutta emme näy. Väsymys ja keskittymisen herpaantuminen ovat muita tekijöitä, samoin kuin autolla ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena. Tähän haluamme muutoksen ja voimme ylpeinä tarjota yksinkertaisia ja edullisia ratkaisuja kaikkiin tilanteisiin. Emme kuitenkaan tyydy vain tähän, sillä meitä ohjaa halu kehittää lisää hyviä tuotteita, jotka voivat parantaa onnettomuustilastoja ja pelastaa ihmishenkiä. Yritys sai suurelta osin alkunsa omista kokemuksistani palomiehenä ruotsalaisen tunturimaailman karuissa ympäristöissä ja haastavassa ilmastossa. Ymmärsin nopeasti, että monilta vakavilta onnettomuustilanteilta olisi vältytty ennaltaehkäisevillä toimilla, sekä varustautuen yhdessä tilanteisiin käytännöllisten ja helppokäyttöisten tuotteiden avulla. Toisin sanoen, pienillä yksinkertaisilla keinoilla jokainen meistä voi vaikuttaa. Miksi et siis aloittaisi jo tänään antamalla rakkaillesi ja läheisillesi lahjaksi heitä suojelevan tuotteen! Kaikille tuotteillemme on yhteistä se, että ne edistävät turvallisempaa ja varmempaa arkea.

Lisää tuotteita merkiltä SaveLivesNow

Näytä kaikki Valaisimet ja lyhdyt

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!