Women's Speedcross 5 Gore-Tex - ID: A066889

Outlet

SalomonWomen's Speedcross 5 Gore-Tex

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Salomon - Women's Speedcross 5 Gore-Tex

Salomonin Women's Speedcross 5 Gore-Tex ovat legendaariset juoksukengät naisille. Niissä on vesitiivis Gore-Tex kalvo ja kelluva kieli, joka antaa paremman mukavuuden sekä linjakkaan ulkomuodon. Kengissä on tunnettu hyvä pito, erinomainen vaimennus sekä täydellinen istuvuus, jotka ovat tehneet näistä kengistä suosikit.

Uusi GORE-TEX-rakennelma vähentää tilaa ja parantaa mukavuutta, samalla kuin olet täysin suojassa eri sääolosuhteilta. Contagrip® TA-Pohjassa on eteenpäin vievät urat, jotka antavat otteen liejussa, märällä maalla tai pehmeässä lumessa.
Sppedcross istuvuus ja Quicklace™- säätö tekevät kengän istuvuudesta täydellisen jalassasi.
SensiFit™ Menee koko jalan suuntaisesti, välipohjasta nauhakiinnitykseen antamaan tukevan ja läheisen istuvuuden, jossa on tarkkuus koko jalan ympäri


  • Tasku nauhakiinnitykselle
  • Hitsattu yläpuoli
Blank
Tuotteen Women's Speedcross 5 Gore-Tex ominaisuuksia:
Vaimennus: Normaali
Kevyt malli: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Kalvo: GORE-TEX
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 290
Heijastin: Ei
Droppi: 10 mm
Salomon sai alkunsa rakkaudesta vuoristoon, ja vuonna 1947 syntyneen tuotemerkin tuotteet edustavat vapautta, ja kannustavat sinua haastamaan itsesi täydelliseen urheilukokemukseen luonnossa ja kaupungissa. Salomon edustaa tänä päivänä laajasti myös muita urheilu- ja harrastuslajeja, ja on sen sydäntä lähellä olevan vuoristourheilun lisäksi myös yksi johtavista tuotemerkeistä maastojuoksun, vaelluksen, alppilajien ja pituusmatkojen saralla.

Lisää tuotteita merkiltä Salomon

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!