Men's XA Pro 3D V8 GORE-TEX - ID: A145380

SalomonMen's XA Pro 3D V8 GORE-TEX

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Salomon - Men's XA Pro 3D V8 GORE-TEX

Salomonin XA Pro 3D V8 GORE-TEX ovat kevyet ja pehmeät kävelykengät, joissa on Contagrip® Premium Wet -koostumus ja 3D-alusta. Nämä kengät vievät sinut minne ikinä polkusi johtaa. GORE-TEX-kalvo pitää lisäksi jalat kuivina, jotta voit vaeltaa vaihtelevassakin säässä. Miesten koot.
  • Contagrip® MA -pohja on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Se toimii niin märillä, kuivillä, kovilla kuin pehmeillä alustoilla
  • EVA-vaahto välipohjassa, joka vaimentaa iskuja
  • Ulkopohjan ja välipohjan välissä on matalaprofiilinen runko, joka tarjoaa paremman liikkeenhallinnan ja energiansäästön. Se tarjoaa myös lisäsuojan, joka mahdollistaa tarkan, vakaan ja reagoivan tunteen
  • 3D Mesh verkkomateriaali takaa hyvän hengittävyyden
  • Nauhallinen tasku kengän kielessä, jonne Quicklace™-nauhat voi asettaa kenkiä käytettäessä
  • Päkiän kärjessä suojaava vahvike
  • SensiFit™ antaa vakaan ja napakan istuvuuden
  • Päällisen saumaton rakenne antaa sileän, sukkamaisen istuvuuden ja tuntuman
  • OrthoLite®-pohjallinen tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen, vertaansa vailla olevaa mukavuutta, hengittävyyttä ja kestävyyttää ja on yksi kustannustehokkaimmista tavoista parantaa kenkien mukavuutta ja suorituskykyä.
Blank
Tuotteen Men's XA Pro 3D V8 GORE-TEX ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Kevyt malli: Kyllä
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 370
Droppi: 11 mm
Salomon sai alkunsa rakkaudesta vuoristoon, ja vuonna 1947 syntyneen tuotemerkin tuotteet edustavat vapautta, ja kannustavat sinua haastamaan itsesi täydelliseen urheilukokemukseen luonnossa ja kaupungissa. Salomon edustaa tänä päivänä laajasti myös muita urheilu- ja harrastuslajeja, ja on sen sydäntä lähellä olevan vuoristourheilun lisäksi myös yksi johtavista tuotemerkeistä maastojuoksun, vaelluksen, alppilajien ja pituusmatkojen saralla.

Lisää tuotteita merkiltä Salomon

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!