Men's X Ultra 4 Mid GORE-TEX - ID: A078127

Kampanja

SalomonMen's X Ultra 4 Mid GORE-TEX

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Salomon - Men's X Ultra 4 Mid GORE-TEX

Valmistaudu jyrkkiin ylä- ja alamäkiin Salomonin Men's X Ultra 4 Mid Gore-Tex vaelluskengillä. Nämä ovat miesten vedenpitävät vaelluskengät, jotka ovat yhtä joustavat kuin juoksutossut, mutta niissä on vakautta ja pitoa, joita tarvitaan teknisessä maastossa. Kengissä on runko, joka suojaa paremmin herkkiä niveliä vaarantamatta liikkumisvapautta.
  • Nämä kengät on kehitetty käyttämällä Salomonin maastojuoksun asiantuntemuksen pohjalta, ja ne ovat kevyemmät ja joustavammat, jotta voit säilyttää liikkuvuutesi epätasaisessa maastossa.
  • ADV-C-alusta tukee jalkaterän ulkopuolisia niveliä optimaalisen vakauden takaamiseksi rajoittamatta liikkumisen vapautta, kun taas korkeampi leikkaus antaa lisätukea nilkalle.
  • Contagrip® MA -ulkopohja tarjoaa pitoa myös märällä tai liukkaalla alustalla, mikä parantaa hallintaa erityisesti alamäessä.
  • GORE-TEX-kalvo pitää jalat kuivina ja mukavina

Blank
Tuotteen Men's X Ultra 4 Mid GORE-TEX ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 425 g
Salomon sai alkunsa rakkaudesta vuoristoon, ja vuonna 1947 syntyneen tuotemerkin tuotteet edustavat vapautta, ja kannustavat sinua haastamaan itsesi täydelliseen urheilukokemukseen luonnossa ja kaupungissa. Salomon edustaa tänä päivänä laajasti myös muita urheilu- ja harrastuslajeja, ja on sen sydäntä lähellä olevan vuoristourheilun lisäksi myös yksi johtavista tuotemerkeistä maastojuoksun, vaelluksen, alppilajien ja pituusmatkojen saralla.

Lisää tuotteita merkiltä Salomon

Näytä kaikki Vaelluskengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!