Men's X Ultra 4 GORE-TEX - ID: A128244

Kampanja

SalomonMen's X Ultra 4 GORE-TEX

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Salomon - Men's X Ultra 4 GORE-TEX

Valmistaudu jyrkkiin ylä- ja alamäkiin Salomonin Men's X Ultra 4 Gore-Tex vaelluskengillä. Nämä ovat miesten vedenpitävät vaelluskengät, jotka ovat yhtä joustavat kuin juoksutossut, mutta niissä on vakautta ja pitoa, joita tarvitaan teknisessä maastossa. Kengät ovat saaneet rungon, joka suojaa paremmin herkkiä niveliä vaarantamatta liikkumisvapautta. Vedenpitävä GORE-TEX-kalvo pitää jalat kuivina ja mukavina.
  • Nämä Salomonin maastojuoksun asiantuntemuksella suunnitellut kengät ovat kevyemmät ja joustavammat, jotta voit säilyttää liikkuvuuden epätasaisessa maastossa.
  • ADV-C Alusta tukee jalan ulkosyrjän niveliä tarjoten optimaalisen vakauden rajoittamatta liikkumisvapautta.
  • Contagrip® MA -ulkopohja tarjoaa pitoa myös märällä tai liukkaalla, mikä mahdollistaa paremman hallinnan erityisesti alamäissä.
  • GORE-TEX-kalvo

Blank
Tuotteen Men's X Ultra 4 GORE-TEX ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Kevyt malli: Kyllä
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Paino per kenkä: 390
Droppi: 11 mm
Salomon sai alkunsa rakkaudesta vuoristoon, ja vuonna 1947 syntyneen tuotemerkin tuotteet edustavat vapautta, ja kannustavat sinua haastamaan itsesi täydelliseen urheilukokemukseen luonnossa ja kaupungissa. Salomon edustaa tänä päivänä laajasti myös muita urheilu- ja harrastuslajeja, ja on sen sydäntä lähellä olevan vuoristourheilun lisäksi myös yksi johtavista tuotemerkeistä maastojuoksun, vaelluksen, alppilajien ja pituusmatkojen saralla.

Lisää tuotteita merkiltä Salomon

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!