Men's Speedcross 5 Gore-Tex - ID: A066888

SalomonMen's Speedcross 5 Gore-Tex

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Salomon - Men's Speedcross 5 Gore-Tex

Salomonin Men's Speedcross 5 Gore-Tex ovat legendaariset juoksukengät miehille. Niissä on vesitiivis Gore-Tex kalvo ja kelluva kieli, joka antaa paremman mukavuuden sekä linjakkaan ulkomuodon. Kengissä on tunnettu hyvä pito, erinomainen vaimennus sekä täydellinen istuvuus, jotka ovat tehneet näistä kengistä suosikit.

Uusi GORE-TEX-rakennelma vähentää tilaa ja parantaa mukavuutta, samalla kuin olet täysin suojassa eri säätiloilta. Contagrip® TA-Pohjassa on eteenpäin vievät urat, jotka antavat otteen liejussa, märällä maalla tai pehmeässä lumessa.
Sppedcross istuvuus ja Quicklace™- säätö tekevät kengän istuvuudesta täydellisen jalassasi.
SensiFit™ Menee koko jalan suuntaisesti, välipohjasta nauhakiinnitykseen antamaan tukevan ja läheisen istuvuuden, jossa on tarkkuus koko jalan ympäri


  • Tasku nauhakiinnitykselle
  • Hitsattu yläpuoli

Blank
Tuotteen Men's Speedcross 5 Gore-Tex ominaisuuksia:
Kevyt malli: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Vaimennus: Normaali
Kalvo: GORE-TEX
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 340
Heijastin: Ei
Droppi: 10 mm
Salomon on ranskalainen huippumerkki, jonka valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet ja varusteet hiihtoon ja lasketteluun. Uusin aluevaltaus on juoksu: S-LAB ja CityTrail on kehitetty erilaisten juoksijoiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Lisää tuotteita merkiltä Salomon

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!