Men's Reelax Slide 5.0 - ID: A078077

30 % - KOODI

SalomonMen's Reelax Slide 5.0

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Salomon - Men's Reelax Slide 5.0

Ennen ja jälkeen vaellusta tai nopeita juoksulenkkejä, tarvitsevat jalkasi mukavuutta, lepoa ja rentoutumista. Tämän vuoksi on Salomon suunnitellut Men's Reelax Slide 5.0, sandaalin, joka vähentää lihasväsymystä. Tuote on kehitetty Salomonin biomekaanisten asiantuntijoiden käsissä ja EndoFit™ pitää jalan tukevasti paikoillaan, joka vähentää rasitusta, joka kohdistuu lihaksiisi.
  • EndoFit™ pitää jalan tukevasti paikoilla, joka vähentää lihaksiin kohdistuvia rasituksia
  • Tässä kengässä on erinomainen pito, vahvistettu kärkiosuus ja se on helppo ottaa pois ja pukea päälle treenien ja kilpailujen välissä
  • Kengässä on sisäpuoli pehmeää vaahtomateriaalia, hengittävää mesh-materiaalia ja kengän muotoutuva istuvuus antaa erinomaisen mukavuuden
Tuotteen Men's Reelax Slide 5.0 ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varvassuoja: Kyllä
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Salomon on ranskalainen huippumerkki, jonka valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet ja varusteet hiihtoon ja lasketteluun. Uusin aluevaltaus on juoksu: S-LAB ja CityTrail on kehitetty erilaisten juoksijoiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Lisää tuotteita merkiltä Salomon

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!