Rudy Project

-
Rudy Project perustettiin Trevisossa vuonna 1985 luovan Rudy Barbazzan toimesta. Hänen tavoitteenaan oli parantaa urheilijoiden suorituskykyä ympäri maailmaa. Voi kuulostaa vähän kunnianhimoiselta, mutta Rudy Project on menestystarina ja yksi Euroopan johtavista yrityksistä viimeisen 25 vuoden aikana. He työskentelevät jatkuvasti kehittääkseen uusia materiaaleja ja löytääkseen parhaat tuoteominaisuudet. Rudy Project -valikoima sisältää polkupyöräkypärät ja tekniset aurinkolasit nopeatempoiseen urheiluun.

Rudy Project

(3 tuotetta)

Turvallisesti ja tyylikkäästi pyörällä

Rudy Projectin kypärässä voit tuntea olosi turvalliseksi pyöräillessäsi missä tahansa maastossa. Heillä on tarjolla kypäriä sekä naisille että miehille upeissa kuoseissa, joten et joudu tekemään kompromisseja tyylin tai turvallisuuden suhteen vauhdikkailla seikkailuillasi.  

Osta oikeanlainen kypärä

On tärkeää, että sijoitat oikeaan kypärään voidaksesi olla varma siitä, että se suojaa sinua oikealla tavalla. Muista, että kypärän tulee peittää otsa, takaraivo ja päälaki. Monia Rudy Projectin kypäriä voi säätää kypärän takana olevan säätimen avulla parhaimman istuvuuden saavuttamiseksi. Ne on suunniteltu siten, että tuuletus toimii ja sisäosat voi pestä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!