Rottefella

-
Norjalainen Rottefella on keskittynyt siteisiin ja vain siteisiin perustamisestaan lähtien vuonna 1927. Yritys valmistaa siteitä maasto- ja telemark-hiihtoon pyrkien jatkuvasti hiomaan ja parantamaan tuotteitaan. Yritys on saanut nimensä Rottefella ensimmäisen siteen mukaan, jossa käytettiin rotanloukkua (råttfälla). Sillä perustekniikalla on Rottefellasta kehittynyt nykyisen kaltainen yritys.

Rottefella

(18 tuotetta)

Löydä oikeat siteet suksiisi

Heillä on suksisiteitä sekä perinteiseen että vapaaseen tyyliin. Voit ostaa siteen, joka ruuvataan sukseen, tai siteen, joka kiinnitetään ilman porattavia reikiä. Ilman ruuveja kiinnitettävien siteiden etu on se, että ne voi helposti siirtää, kun päivität suksesi uuteen malliin. Rottefellan siteet sopivat sekä miehille että naisille. Valikoimissa on myös siteitä lapsille ja nuorille.  

Tähtien suosikki

Rottefellan siteet ovat suosittuja hiihtotähtien, kuten Petter Northugin, Charlotte Kallan, Dario Colognan ja Marcus Hellnerin, keskuudessa. Nämä huippu-urheilijat ja monet muut ovat voittaneet mitaleita ja titteleitä näiden norjalaisten supersiteiden avulla. Osta sellaiset itsellesi, niin huomaat eron laduilla!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!