Rossignol

-
Rossignolin historia on yli sata vuotta innostunutta sitoumusta. Jo vuonna 1907 puuseppä Abel Rossignol valmisti kaikkein ensimmäiset suksensa massiivipuusta. Siitä lähtien Rossignolin tuotteita on viety kaikkialle maailmaan. Luotettavuus, laatu ja tyylikäs muotoilu ovat Rossignolin iskusanoja.
Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme löydä sitä, mitä etsit.

Alla näet joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Arvostaisimme suuresti, jos ilmoittaisit meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatona linkkiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit meille kyseisen linkin sekä sivun, jolta se löytyy. Kiitos! Ota meihin yhteyttä.

Tuotteita hiihtointoilijoille

Outnorthilta löydät paljon erilaisia ja laadukkaita Rossignol-tuotteita. Meiltä voit ostaa sukset ja monot erikseen tai investoida kokonaiseen pakettiin. Riippumatta siitä, mikä hiihtotyylisi on, meiltä löydät paljon erilaisia suksia ja monoja moneen eri tarpeeseen. Mieti omia edellytyksiäsi ja lue tarkkaan tuotekuvaukset, jotta voit olla varma, että valitset juuri sinulle oikeat varusteet. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa.  

Paremmat tulokset oikeilla varusteilla

Riippuen siitä, mitkä hiihtovarusteet valitset, on sillä merkittävä vaikutus omiin saavutuksiin. Riippumatta siitä, oletko ammattilaishiihtäjä vai kuntoilija, ovat Rossignolin sukset ja monot erinomainen valinta nopeaan ja nautinnolliseen hiihtämiseen.  

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!