Rode

-
Roden perustaja Rodeghiero Rizzieri aloitti yrittäjän uransa hiihtourheilussa. Hän oli kiinnostunut kemiasta nuorena, joten hän valmisti oman suksivoiteen, jota hän testasi suksissaan monissa kilpailuissa. Menestyneen uran jälkeen hän jätti Italian maajoukkueen ja perusti Rode Ski Waxin. Rode ski wax -voiteet ovat mukana jokaisessa kansainvälisessä pitkän matkan kilpailussa maailmanlaajuisesti erittäin menestyksekkäästi ja se on vakiintunut tuotemerkki.

Rode

(1 tuotetta)

Suuri valikoima Outnorthilla


Valitse monen eri mallin joukosta sinun suksillesi sopiva suksivoide. Jos olet laskemassa tai hiihtämässä vanhalla, jäisellä tai karkealla pinnalla, suosittelemme käyttämään tahmeapintaista voidetta. Jos pinnalla taas on uutta lunta tai hienojakoista lunta, suosittelemme, että kokeilet purkkivoidetta. Jos haluat, että suksesi ovat valmiita liikkumaan säässä kuin säässä, suosittelemme, että hankit yhden jokaista voidetta.


Nauti hiihtoladusta oikealla suksivoiteella

Tee kuten kansainväliset hiihtotähdet ja koe kuinka helppoa on liikkua hiihtoladulla, kun sukset on voideltu oikein. Rode on tunnettu tuotemerkki, joka takuulla auttaa sinua hiihtämään nopeammin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!