Fjellguard 40 - ID: A053055

RobensFjellguard 40

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Robens - Fjellguard 40

Robensin Fjellguard 40 on kestävä ja mukava makuualusta, jossa on ainutlaatuinen vaahdon ja polyesterikuidun yhdistelmä parhaan painon ja eristyksen saavuttamiseksi. Makuualusta on varustettu Robensin ”Peak-valve” (venttiili)-ominaisuudella, joka tarjoaa täydellisen ilman virtauksen koko makuualustan läpi. Sen paino ja sileä pakkauskoko tekevät makuualustasta helpon kuljettaa mukanasi kaikissa seikkailuissasi. Mukana kantolaukku.
  • Venttiili: Peak Valve
  • Kantolaukku tulee mukana.
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
Tuotteen Fjellguard 40 ominaisuuksia:
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ulkomitat (P x L): 185 x 55 cm
Eristysmateriaali: Vaahtomuovi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Pituus: 185 cm
Leveys hartioiden kohdalta: 55 cm
Mitat pakattuna noin: 27 x 14 cm
Paino: 800 g
Eristävyys, R-arvo: 3.4(-7°C)
Paksuus: 4 cm
Robens on osa tanskalaisessa perheomistuksessa olevaa Oase Outdoors -emoyhtiötä, jolla on siipiensä alla kolme Euroopan menestyneintä retkeilymerkkiä. Robensilla ulkoiluun suhtaudutaan intohimolla, ja he haluavat jakaa tämän intohimon kaikkien kanssa. Heidän mielestään kaikkien ihmisten tulee kokea ulkoilmaseikkailuja, ainakin muutaman kerran elämässä. Se on heidän kannustimensa, ja päästäkseen tavoitteeseensa he tarjoavat luotettavia tuotteita erinomaisella hinta-laatu-suhteella.

Lisää tuotteita merkiltä Robens

Näytä kaikki Itsetäyttyvät makuualustat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!