Air Impact 38 - ID: A053053

RobensAir Impact 38

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Robens - Air Impact 38

Robensin Air Impact 38 on kevyt ja erittäin mukava makuualusta, joka on anatomisesti muotoiltu mukavuuden lisäämiseksi. Makuualusta on varustettu Robensin ”Peak valve” -ilmaventtiilillä, joka tarjoaa täydellisen ilmavirtauksen koko makuualustan läpi. Sen pystysuuntaiset vaahtomuovin läpi kulkevat kanavat vähentävät painoa ja pakkauskokoa, mikä tekee makuualustasta helpon ja kätevän kuljettaa mukana! Mukana kantolaukku.
  • Venttiili: Peak Valve
  • Kantolaukku tulee mukana.
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
Tuotteen Air Impact 38 ominaisuuksia:
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ulkomitat (P x L): 183 x 51 cm
Eristysmateriaali: Ei (ainoastaan ilma)
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Pituus: 183 cm
Leveys hartioiden kohdalta: 51 cm
Mitat pakattuna noin: 28 x 14 cm
Paino: 705 g
Eristävyys, R-arvo: 3.1(-4°C)
Paksuus: 3.8 cm
Robens on osa tanskalaisessa perheomistuksessa olevaa Oase Outdoors -emoyhtiötä, jolla on siipiensä alla kolme Euroopan menestyneintä retkeilymerkkiä. Robensilla ulkoiluun suhtaudutaan intohimolla, ja he haluavat jakaa tämän intohimon kaikkien kanssa. Heidän mielestään kaikkien ihmisten tulee kokea ulkoilmaseikkailuja, ainakin muutaman kerran elämässä. Se on heidän kannustimensa, ja päästäkseen tavoitteeseensa he tarjoavat luotettavia tuotteita erinomaisella hinta-laatu-suhteella.

Lisää tuotteita merkiltä Robens

Näytä kaikki Itsetäyttyvät makuualustat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!