Viikonloppudiili - 25 % alennusta Gridarmorin tuotteista!   

Puro - ID: A030439

Kampanja

ReimaPuro

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Puro Reima

Lasten kurahanskoissa on pehmeä, harjattu polyesterineulosvuori. Hitsatut saumat pitävät huolen, että vesi ja kosteus pysyvät rukkasten ulkopuolella. Mukavan taipuisa materiaali ei kovetu pakkasessakaan, joten lämpimien alushanskojen kanssa rukkaset sopivat myös kylmän sään ulkoiluun.
Taaperon kurahanskat on valmistettu turvallisesta, PVC-vapaasta materiaalista, ja niissä on paljon heijastavia yksityiskohtia. Material: 100% Polyester, polyurethane coating

Ominaisuudet Puro:
Käsinemalli: Lapanen
Sisäpuoli: Vuorattu
Vuori: Synteettinen
Irrotettava vuori: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Kalvo: Other
Vedenpitävät: Kyllä
Tuulenpitävät: Kyllä
Lasten tulisi voida liikkua vapaasti ja leikkiä vapaasti, satoipa lunta, tai vettä tai auringon paistaessa. Ilman että vesilammikoiden, jään, hiekan tai saven täytyy panna piste leikkimielisyydelle. Mutta aina turvallisuuden ja mukavuuden ehdoilla. Tämä on Reiman periaate tuotekehityksessä. Ja se perustuu Reiman korkeisiin laatukriteereihin toiminnallisuuden, turvallisuuden, luotettavuuden ja innovaatioiden aloilla. Reiman tuotteet on testattu ja hyväksytty maailman rehellisimmällä ja vertaansa vailla olevalla testipaneelilla: itse lapsilla!

Lisää tuotteita Reima

Näytä kaikki Arkikäsineet

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!