Beef Stew 500g - ID: A046476

Real TurmatBeef Stew 500g

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Real Turmat - Beef Stew 500g

Maukas ja mausteinen pata sisältää runsaasti lihapaloja ja riisiä. Real Expedition Meal on korkealaatuista retkiruokaa Norjasta ja on käytetty puolustusvoimissa ja monissa tutkimusmatkoissa.  Valmistaminen on todella helppoa: Lisää kiehuvaa vettä pakkaukseen, sekoita ja anna seistä muutama minuutti. Valmis nautittavaksi suoraan pakkauksesta, ei roskaa eikä tiskiä!
Pakkaus riittää yhteen annokseen (500 g). Erittäin pitkä säilyvyysaika.

Ainesosaluettelo: riisi, naudanliha, punainen ja vihreä paprika, sipuli, herkkusieni, vehnäjauho, soijaöljy, lihaliemi, suola, mausteet. soyaolja. Happeutumisenestoaine E300 (Askorbiinihappo).
Ravintoarvo/100 g kuivana:
1810 KJ
430 kcal
15 g proteiini
19 g rasva
50 g hiilihydraatti
Energia : 605 kcal/annos
Tuotteen Beef Stew 500g ominaisuuksia:
Sisältää/saattaa sisältää pieniä määriä soijaa: Ei
Nettopaino: 148 g
Sisältää/saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää: Ei
Sisältää/saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa: Ei
Valmistetun annoksen paino: 500 g
Gluteeniton: Ei
Laktoositon: Kyllä
Vegaaninen: Ei
Vegetaarinen: Ei
Kun olet lähdössä seikkailuun kauas mukavuuksista, tarvitset yksinkertaista ja suoraviivaista ravintoa. 1900-luvun lopulta lähtien pakastekuivattuja ruokia on ollut markkinoilla. Real Turmatin pakastekuivatut tuotteet on valmistettu maistumaan hyviltä, antamaan tarvitsemasi ravinto ja pysymään kylläisenä tunturilla ollessasi.

Lisää tuotteita merkiltä Real Turmat

Näytä kaikki Retkiruoat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!