Trailbreak Lunch Jug 400 Pippi - ID: A067543

PrimusTrailbreak Lunch Jug 400 Pippi

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - Trailbreak Lunch Jug 400 Pippi

Trailbreak Lunch Jug 400 Pippi on ruokatermos Primukselta. Vakuumieristetty rakenne tuplaseinämillä on ruostumatonta terästä, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Ulkopinta on jauhemaalattu. Leveän suuaukon ansiosta astian täyttäminen, siitä syöminen ja sen puhdistaminen käytön jälkeen on helppoa. Sisäpinta on ruostumatonta terästä, joka ei ime itseensä makuja eikä hajuja.
Huom! Termosta ei pidä pestä pesukoneessa eikä keittää
Tuotteen Trailbreak Lunch Jug 400 Pippi ominaisuuksia:
BPA-vapaa: Kyllä
Halkaisija x Korkeus: 93 x 115 mm
Paino: 262 g
Sisäpuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Tilavuus: 400 ml
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

Näytä kaikki Termokset

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!