Power Ignitor III - ID: 733308

PrimusPower Ignitor III

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - Power Ignitor III

Primuksen uutuus, PowerLighter sytytin kapealla liekillä tekee retkikeittimen tai avotulen syttymistä helppoa. 1300°C lämpötila helpottaa syttymistä huonossa säässä.
 • Mitat: 80x50x20 mm
Toimitetaan ilman kaasua turvallisuussyistä


Täyttäminen: käännä sytytin ylösalaisin, täyttää sitä max 3/4 laittamalla kaasupullon suutinta sytyttimen venttiiliä vastaan. Odota vähintään 5 minuuttia ennen käyttöä.

Täyttämiseen voit käyttää esimerkiksi Primuksen täyttöadapteri tai tavallinen sytytinkaasu.

Tuotteen Power Ignitor III ominaisuuksia:
Paino: 67 g
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

Näytä kaikki Retkikeitintarvikkeet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!