Power Ignitor III - ID: 733308

PrimusPower Ignitor III

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Power Ignitor III Primus

Primuksen uutuus, PowerLighter sytytin kapealla liekillä tekee retkikeittimen tai avotulen syttymistä helppoa. 1300°C lämpötila helpottaa syttymistä huonossa säässä.
 • Mitat: 80x50x20 mm
Toimitetaan ilman kaasua turvallisuussyistä


Täyttäminen: käännä sytytin ylösalaisin, täyttää sitä max 3/4 laittamalla kaasupullon suutinta sytyttimen venttiiliä vastaan. Odota vähintään 5 minuuttia ennen käyttöä.

Täyttämiseen voit käyttää esimerkiksi Primuksen täyttöadapteri tai tavallinen sytytinkaasu.

Ominaisuudet Power Ignitor III:
Paino: 67 g
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita Primus

Näytä kaikki Retkikeitintarvikkeet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!