LiTech Frying Pan - ID: A000576

Pikkujoulut
20% - KOODI

PrimusLiTech Frying Pan

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - LiTech Frying Pan

Paistinpannu keraamisella päällysteellä. Primus LiTech Frying Pan on valmistettu kova-anisoidusta alumiinista.
Primus LiTech Frying Pan on paistinpannu kova-anisoidusta alumiinista. Pannun sisäpuoella on perinteisen teflonin sijaan keraaminen pinnoite. Pinnoite on erittäin lämmönkestävä ja estää tehokkaasti ruoan kiinni palamista pannuun. Kokoontaitettavat kahvat hyväotteisella silikonilla
 • mukana säilytyspussi

 

Tuotteen LiTech Frying Pan ominaisuuksia:
Tilavuus: 1 L
Materiaali: Kova-anodisoitu alumiini
Mitat (P x L x K): 21,5 x 5 cm
Paino: 290 g
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

Näytä kaikki Paistinpannut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!