Litech Coffee & Tea Kettle 0.9L - ID: A055545

PrimusLitech Coffee & Tea Kettle 0.9L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - Litech Coffee & Tea Kettle 0.9L

Primuksen Litech Coffee & Tea Kettle 0.9L on kevyt tee- ja kahvipannu, joka sopii ihanteellisesti mukaasi leirintäalueelle tai vaellukselle. Valmistettu kovasta anodisoidusta alumiinista, joten se on erittäin kevyt ja kestävä.
 • Taitettava kahva
 • Toimitetaan kätevästi verkkopussissa
Tuotteen Litech Coffee & Tea Kettle 0.9L ominaisuuksia:
Tilavuus: 0.9 L
Materiaali: Kova-anodisoitu alumiini
Mitat (P x L x K): 15,2 x 15,2 x 7,8 cm
Paino: 178 g
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

Näytä kaikki Paistinpannut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!