Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Lightweight Trailcutlery - ID: A031471

Pikkujoulut
20% - KOODI

PrimusLightweight Trailcutlery

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - Lightweight Trailcutlery

Primuksen kevyt TrailCutlery on erittäin kevyt tritan-ruokailuvälinesetti, johon kuuluu lusikka, veitsi ja haarukka. Tritan ei sisällä BPA:ta, BPS:ää ja muita bisfenoleja. Ruokailuvälineet eivät naarmuta tarttumattomalla pinnoitteella varustettuja keittoastioita
Tuotteen Lightweight Trailcutlery ominaisuuksia:
Mitat (P x L x K): 177 x 41 x 21 cm
Paino: 24 g
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!